Icerige atla
Extraloob

Yurdum insanı !

· 8 Yanıt · 1.5K görüntüleme
W
Warden_ OP ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.

devamını okumasaydım ne dediğini anlayamamıştım makara:
8 Yanıt
V
vestale ⭐ 17y
beri eve 😁 😁 😁 😁
believe demek istedi heralde sin:
W
Warden_ OP ⭐ 17y
beri eve 😁 😁 😁 😁
believe demek istedi heralde sin:

devamına bakılırsa öle demek istemiş 😆
C
chipshajen ⭐ 17y
ilginç insanlar var 🙄
P
sız bırde turk olucaksınız :S turku turk koruyup kollucagına acıklarını werıyorsunuz :S benım ılgımı ceken bır olay war yabancı ulkelerde bakıyorum stadyumda kavga oluyor hemen kameralar oralardan cekılıyor ama turkıyede olsa hemen o alana cevrılıyor kameralar ve bu macları bır cok devlet ızlıyor ve turklerı holıgan olarak goruyorlar ama kendı ulkelerınkını gostermedıklerınden kendılerıne bakmıyorlar oysakı ordakı holıganlar hermacta <<Karsıyaka-Goztepe>> macı gıbı kavga cıkarıyor. :S
W
Warden_ OP ⭐ 17y
sız bırde turk olucaksınız :S turku turk koruyup kollucagına acıklarını werıyorsunuz :S benım ılgımı ceken bır olay war yabancı ulkelerde bakıyorum stadyumda kavga oluyor hemen kameralar oralardan cekılıyor ama turkıyede olsa hemen o alana cevrılıyor kameralar ve bu macları bır cok devlet ızlıyor ve turklerı holıgan olarak goruyorlar ama kendı ulkelerınkını gostermedıklerınden kendılerıne bakmıyorlar oysakı ordakı holıganlar hermacta <<Karsıyaka-Goztepe>> macı gıbı kavga cıkarıyor. :S

Eğer burası bi gavur forumu olsa dediğin doğru ama hepimiz türküz burda ondan dolayı bi sakıncası olduğunu düşünmüorum !
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y

İngilizce konuşmayı bilmeyen biri bunu yazarsa komiktir.Bende buna gülerim.Çok polonyalı var "come" a "cama" diyen biz dalga geçmiyormuyuz sanıyorsun ?
L
liee35 ⭐ 18y
ilginç insanlar çok yaa 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: