- Resim Silinmiş.
devamını okumasaydım ne dediğini anlayamamıştım makara:
Yurdum insanı !
· 8 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
beri eve 😁 😁 😁 😁
believe demek istedi heralde sin:
beri eve 😁 😁 😁 😁
devamına bakılırsa öle demek istemiş 😆
C
chipshajen
⭐ 17y
ilginç insanlar var 🙄
P
pisiko_kafkaf35
⭐ 16y
sız bırde turk olucaksınız :S turku turk koruyup kollucagına acıklarını werıyorsunuz :S benım ılgımı ceken bır olay war yabancı ulkelerde bakıyorum stadyumda kavga oluyor hemen kameralar oralardan cekılıyor ama turkıyede olsa hemen o alana cevrılıyor kameralar ve bu macları bır cok devlet ızlıyor ve turklerı holıgan olarak goruyorlar ama kendı ulkelerınkını gostermedıklerınden kendılerıne bakmıyorlar oysakı ordakı holıganlar hermacta <<Karsıyaka-Goztepe>> macı gıbı kavga cıkarıyor. :S
sız bırde turk olucaksınız :S turku turk koruyup kollucagına acıklarını werıyorsunuz :S benım ılgımı ceken bır olay war yabancı ulkelerde bakıyorum stadyumda kavga oluyor hemen kameralar oralardan cekılıyor ama turkıyede olsa hemen o alana cevrılıyor kameralar ve bu macları bır cok devlet ızlıyor ve turklerı holıgan olarak goruyorlar ama kendı ulkelerınkını gostermedıklerınden kendılerıne bakmıyorlar oysakı ordakı holıganlar hermacta <<Karsıyaka-Goztepe>> macı gıbı kavga cıkarıyor. :S
Eğer burası bi gavur forumu olsa dediğin doğru ama hepimiz türküz burda ondan dolayı bi sakıncası olduğunu düşünmüorum !
İngilizce konuşmayı bilmeyen biri bunu yazarsa komiktir.Bende buna gülerim.Çok polonyalı var "come" a "cama" diyen biz dalga geçmiyormuyuz sanıyorsun ?
ilginç insanlar çok yaa 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap