Icerige atla
Extraloob

Youtubeye Elveda Edin !!

· 22 Yanıt · 2.1K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
'YouTube'a erişim engellendi

Video paylaşım sitesi www.youtube.com internet sitesine erişim, Ulu Önder Atatürk'e hakaret içeren görüntüler nedeniyle Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin kararıyla engellendi.

Atatürk'e hakaret içeren videoların yer alması nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı www.youtube.com adresli internet sitesine erişimin engellenmesini istedi.

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, bu siteye erişimin engellenmesi yönünde karar aldı.

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, alınan karar doğrultusunda, siteye hem IP, hem de alan adı yönünden erişimi durdurdu.

Yani Artık Bizim Dns Falanda İşe Yaramayacak Diyorlar perde Lakin Ben Girmeme Taraftarıydım Zaten İyi Oldu extraokk
22 Yanıt
X
Xray ⭐ 18y
Şuanda Youtube açılıyor hiçbirşey yok
M
MakmeN ⭐ 19y
3-5 densiz ..............lar yüzünden verilmis yanlis bi kara zaten bu hakaretler bizi dil yabancilarin bizim hakkımızdaki dusunceleri etkilio yani bosuna alinmiş bi karar bence
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Bende Açılmıyor Rolling Eyes
S
Stephanos ⭐ 19y

Bendede Açılıyor..
I
iCe_diVe ⭐ 19y
Bende de bi sorun yok...
B
Beijo ⭐ 19y
bendede açılmıyor... Confused
R
RollsRoyce ⭐ 19y
bendede acılmıyor
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Sorunsuz çalışıyor. Cool

viewtopic.php?f=16&t=42836

- Resim Silinmiş.
J
Jigsaw ⭐ 19y
Confused

- Resim Silinmiş.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bunların Yaptıkları İşe Ben Mr. Green
A
alpay29 ⭐ 19y
http://www.vtunnel.com/

bu sitede arama yerine.... youtube yazın bakın engel varmı

bize engelmi varmış....

kim yatptıysa onu engelle...tabi bu arada yapanda kesin bir vatan hainidir....
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bunun sonu gelmez, ne acı şu çekemeyenleri gördükçe üzülüyorum Confused
|
|O²| ⭐ 19y
imageshack.us a bile giremiyom yaa xD Denesene Kemal girecekmi sende imageshack.us a
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

imageshack.us a bile giremiyom yaa xD Denesene Kemal girecekmi sende imageshack.us a

Giriyor Ama Arada Sırada İmageshack Kafayı Çekiyor Böyle Bir Giriyor Bir Giremiyor Shocked
|
|O²| ⭐ 19y
Kemal bu bi cozum ya Very Happy Bizim orkestranın videolarını atacam ^^
J
JuNioRKinG ⭐ 19y
Ya ben şunu anlamıyorum tamam atatürke hakaret ettiler anladık da nasıl bir salaklıktır ki bu siteyi engelliyorlar türkiyede siteyi engellediler yabancı lar göremiycekmi sanki gine bizi yanlış tanıyacaklar olay burda noktalancak. Ama gerizekalılık yapmayıpda bizim kilerde o hakareti ayıplıycak bir video verseler bütün herkez görücek kapattılarda ne oldu şimdi biz görsek ne olcak görmesek ne olcak sinirlendim yha Mr. Green
J
JuNioRKinG ⭐ 19y
Ve ben M.K ATATÜRK ' e yapılan hiçbir hakaretin altında duramam ya ben gidicem o adamı dövücem yada ben o siteye girip yayınladıkları şeyin yalan olduğunu video yoluyla anlatıcam yoksa yerimde duramam Evil or Very Mad
J
jumper ⭐ 19y
o sitede peygamberede hakaret içeren vede kurana hakaret içeren videolar var onlara ceza yokta sadece ataturke hakarette ceza var bu durumda cezayı verenide kınıyorum verceksen peygambere hakaret içeren videoyada vercen ona bişe diyen yok bunu kapatıolar

hemde bu ceza bi b.k a yaramas dns degistirdigin an giriyo

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: