Icerige atla
Extraloob

Youtube yardım.

· 16 Yanıt · 1.9K görüntüleme
O
Onitsuka OP ⭐ 17y
arkadaşlar youtubeye giriyorum bazen giriyor bazende girmiyor ve alttaki hatayı veriyor neden acaba ?

16 Yanıt
O
Onitsuka OP ⭐ 17y
firefox ile giriyorum
L
LoTuSs ⭐ 16y
Buradan gerekli ayarları yapıp deneyebilirsin 🍺

Bendede girmemeye basladıda bunada güvenemiyorum sonuçta adamların dns lerini kullanıyoruz, bizim girdiklerimiz adamlara gidiyo olabilir 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
asla dns kullanmıyorum host dosyasını editleyin ve kolayca girin bende hiçbir sorun yok 😎
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Ulen bıktım ya lanet olsun bu Türkiye'nin internetine insanları her gün uğraştırıyorlar gerikafalı herifler.
Saat 9:42 videoları açabilen var mı?Ben hata alıyorum.
Temet Nosce
Ulen bıktım ya lanet olsun bu Türkiye'nin internetine insanları her gün uğraştırıyorlar gerikafalı herifler.

🤝 We're sorry, the page you requested cannot be found.
C
Crisis ⭐ 19y

🤝 We're sorry, the page you requested cannot be found.

ivit daral:
O
Onitsuka OP ⭐ 17y
Buradan gerekli ayarları yapıp deneyebilirsin 🍺

video bulmuyor öylede
asla dns kullanmıyorum host dosyasını editleyin ve kolayca girin bende hiçbir sorun yok 8)

okan abi host dosyasını bi upload etsen bizde kullansak 😊
A
aids ⭐ 19y
Navige hakkında biraz bilgi verirmisiniz güvenli midir, Sadece öğrenmek istediğim bu? Firefox'da tüm şifrelerim kayıtlı patlamayalım ?
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Sorun düzeldi galiba. 😊
C
Crisis ⭐ 19y
hayır,navige iyice gitti.Sayfa yüklenirken hata olustu demeye devam ediyor 🤝
P
explorer 7 kullanıyorum mozilla kullanırken bendede bu sorun vardı bir giriyordu yarım saat sonra girmiyordu felan abuk subuk explorer a dönünce kalmadı sıkıntı rahatlıkla girip çıkabiliyorum tabiki dns ayarlarım yapılı.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
+1 Sadece anasayfa görünüyor videolar agirmiyor 404 Found daral:
Special thx to Flexi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: