Icerige atla
Extraloob

Youtube sizde de yavaşmı?

· 20 Yanıt · 2.2K görüntüleme
B
BlackMamba24 OP ⭐ 18y
Arkadaşlar konu yanlış yerde olabilir ama sonuçta burada video bölümü ve bende silkroad videolarını izlemeye çalışıyorum, eğer yanlış yerdeyse kusura bakmayın.

Sadede geleyim 16 mbite kadar internet kullanıyorum TTnetin download hızım saniyede 1.4mb ile 1.7 mb arasında değişiyor yani çok iyi yanlız youtube videolarında sorun var. 360P video şuan donuk gösteriyor. Gece saat 12den sonra ise 1080p video bile donmuyor ki normalide bu. Acaba sizde youtube'nin video hızı nasıl ?
20 Yanıt
L
Lordzek ⭐ 16y
Tabiki yanlış yerde bide D.mod olcan yani 😆
H
hanry006 ⭐ 16y
8mb net hızı donma yok 🤘
Y
YuGoWorld ⭐ 16y

Katılıyorum 😄
B
Ben de ⭐ 17y
8mb net hızı donma yok

+ HB 😎

HD İzliyorsan eğer videoları donma olabilir. 👍
B
BlackMamba24 OP ⭐ 18y

Katılıyorum :D

konu doğru yerdemi diye sormadım daral: siz olun ozaman benim yerime mod

DOĞRU DÜZGÜN cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum internet ayarlarımı bir gözden geçireyim.
L
Lordzek ⭐ 16y

Katılıyorum :D

konu doğru yerdemi diye sormadım daral: siz olun ozaman benim yerime mod

DOĞRU DÜZGÜN cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum internet ayarlarımı bir gözden geçireyim.

Ne olursa olsun bir Deneme Moderatörü ne yakısan birşey yaptıgını düşünmüyorum bu siteyi yönetenlerden biri olacaksın ve konular nereye açılır bilmiyorsun neyse nasihat vermek gibi olmasın iyi akşamlar
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Arkadaşlar konu yanlış yerde olabilir ama sonuçta burada video bölümü ve bende silkroad videolarını izlemeye çalışıyorum, eğer yanlış yerdeyse kusura bakmayın.

Sadede geleyim 16 mbite kadar internet kullanıyorum TTnetin download hızım saniyede 1.4mb ile 1.7 mb arasında değişiyor yani çok iyi yanlız youtube videolarında sorun var. 360P video şuan donuk gösteriyor. Gece saat 12den sonra ise 1080p video bile donmuyor ki normalide bu. Acaba sizde youtube'nin video hızı nasıl ?

900le download yapıyorum. Youtube dan videoları indirmem 7-8 saniye sürüyor. İzlemeye kalkışsam 10dkda dolar ama 😁
B
BaSoryong ⭐ 18y
gayet hızlı hiç bir sorun yok
R
RiqueLme ⭐ 19y
Spoiler
3 kere okudum 3ün dede Youtube sizde de yavşakmı okudum dedim ytbe nsl yavşak oluyor :D

Love Türkiş internet bizim kullandıgımız net i elin japonu int. herkezin hakkıdır diyerekten bedafa ya veriyorre.
M
Metover ⭐ 18y
Evet şuan bendede yavaş sarko gibi bende indiriyorum yüklenmeside indirmeside çok yavaş şuan. Superonline Fiber kullanıyorum sanırım youtube kaynaklı bir sorun.
A
Addicted ⭐ 19y
Bendede bayaa bi yavaşş :/ daral:
T
TheRinG ⭐ 16y
Ne olursa olsun bir Deneme Moderatörü ne yakısan birşey yaptıgını düşünmüyorum bu siteyi yönetenlerden biri olacaksın ve konular nereye açılır bilmiyorsun neyse nasihat vermek gibi olmasın iyi akşamlar

Yaw kardeşim ne kadar rahatsız birisiniz ADAM diorki yanlış yerde olduğunu biliyorum dior bende video izliyorum o yüzden actım dio sen bilmiyosun diosun konuya ADAM gibi cevap vermen yeterli senden öğrenecek değil neyin nerde olduğunu
L
Lordzek ⭐ 16y

Yaw kardeşim ne kadar rahatsız birisiniz ADAM diorki yanlış yerde olduğunu biliyorum dior bende video izliyorum o yüzden actım dio sen bilmiyosun diosun konuya ADAM gibi cevap vermen yeterli senden öğrenecek değil neyin nerde olduğunu
Muhattap olmayacagım senle önce düzgün konuşmayı öğrenirsen daha insancıl bir şekilde konuşabiliriz ve bazı konuları tartışabilirim 👍
A
Addicted ⭐ 19y
UZATMAYIN !
L
LethaLKiss ⭐ 16y
şuanda bndede yavaş 8mbit net kullanıyorum ve 360p bile takılıyor daral:
arkadaşlar hiçmi kimse açmıyor buraya alakasız konu buraya çok giriliyor işte... diğer konulara bakmamamızda bizim ayıbımız 👍
R
Rochas ⭐ 16y
🤝
Barzo
Barzo ⭐ 19y
bende herhangibir problem yok 🙄

ps: bu tür genel konuların nereye açıldığı belli bkz: Off Topic
M
MainMagic ⭐ 18y
Sikroad açıksa *full window seneçneğini kapat
B
BlackMamba24 OP ⭐ 18y