Icerige atla
Extraloob

[YouTube] Kendimi telefondan giriyormuş gibi hissettim

· 16 Yanıt · 2.6K görüntüleme
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
nolmuş öyle youtube a

not: yaklaşık 5 ay önce bu görünüme geçmiş bugün daha bize ulaştı.
16 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
ben değişik bişey göremedim 😕
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Iyice Turkceyi söktü bu botlar 😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bende de böyle olmuş , eskisi daha iyiydi.
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
not 2: bu tasarımın ortalanmış olması lazım yakında veya önümüzdeki günlerde ortalanır. benim hoşuma gitmeye başladı
X
Xperyon ⭐ 15y
5 Ay'a gene dua etmek lazım genelde 10 yıl geriden gelmemizle ünlüyüzdür. biggrint1
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Hakikaten saçma sapan bir şey olmuş.
Special thx to Flexi
Temet Nosce
Bana güzel geldi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
o değilde badboy taner ?
Z
Zippy ⭐ 15y
o değilde badboy taner ?

😁
bluesman
bluesman ⭐ 17y
youtube çok bozdu çook.
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
o değilde badboy taner ?

fi tarihinden kalma hacı o gmail adresi değiştirmekte istemedim 😁 bir zamanlar bu nickler meşhurdu
T
tenpanter ⭐ 17y
İyice beter etmişler ya ne bu büyük şirketleri kimler yönetiyor nerde dangalaklık bunlarda adamlarda göz zevki denen bir şey yok.
M
Mavii ⭐ 14y
gereksiz
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
ortalanması şart ben 1920x1080 çözünürlük kullanıyorum en solda olmuyor alışmışım ortaya
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
ortalanması şart ben 1920x1080 çözünürlük kullanıyorum en solda olmuyor alışmışım ortaya

YouTube u ortalamak için bir uygulama mevcut şimdilik istersen uygularsın

Google Chrome için

http://userscripts.org/scripts/show/153606

verdiğim linkten sağ tarafta bulunan install butonuna tıklayınız yazılımı chrome otomatik olarak eklemeyecektir download klasör'ünüz de bu uygulamayı .user uzanlıtı dosyayı bulabilirsiniz.

yüklemek için Google Chrome arama çubuğuna chrome://chrome/extensions/ yazarak veya Araçlar > Uzantılar diyerekte uygulama bölümüne girebilirsiniz. İndirdiğiniz .user uzantılı dosyayı sürükle bırak yöntemi ile buraya bırakarak onay mesajını onaylayın ve youtube'u yenileyin.

not: mozilla firefox'ta aynı şekilde linkteki install butonuna tıklayın mozilla otomatik olarak pop up menüsü ile yükliyecektir.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: