Şaka lan şaka, satın almadı ama alacağı söyleniyor surprised1
Youtube (Google) Twitch'i 1 Milyar $ dan satın aldı!
· 7 Yanıt · 951 görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
o kdr kmk ki
Almaz bence google , google almak istese bile 1 milyar dolar çok az bir ücret.Whatsapp 16 milyardan satılırken... PS4 ve xbox one sanırım twitch üzerinden yayın yapma imkanı tanıyordu. Twitch'in geleceği çok parlak.
D
doomsday_933
⭐ 18y
ben siteyi yeni öğrenmiştim 1-2 hafta önce görür görmezde satın alınacağını hissettim kim alır bilemem 😄 ya şu milletin yaratıcı fikirleri yokmu öldürüyor beni neden biz bulamıyoz böyle şeyler diyorum hep biz hazırcıyız ya
NoMoreLove
⭐ 18y
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Koskoca youtube'u 1.65 milyar $'a aldı Google.
Almaz bence google , google almak istese bile 1 milyar dolar çok az bir ücret.Whatsapp 16 milyardan satılırken... PS4 ve xbox one sanırım twitch üzerinden yayın yapma imkanı tanıyordu. Twitch'in geleceği çok parlak.
Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
6 yıl önceydi hacım o , internet o zamandan bu zamana çok değişti haliyle.Şu an twitch'in rakibi dahi yok , 1 milyar dolara satarlarsa çok yazık olur.
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildiAlmaz bence google , google almak istese bile 1 milyar dolar çok az bir ücret.Whatsapp 16 milyardan satılırken... PS4 ve xbox one sanırım twitch üzerinden yayın yapma imkanı tanıyordu. Twitch'in geleceği çok parlak.
6 yıl önceydi hacım o , internet o zamandan bu zamana çok değişti haliyle.Şu an twitch'in rakibi dahi yok , 1 milyar dolara satarlarsa çok yazık olur.
1 Milyar $ az para değil ama @Kemalist 'in dediği gibi sadece bir telefon uygulamasına 16 Milyar $ verildi, Twitch ucuza kapatmaz bu anlaşmayı (tabii ortada bir anlaşma varsa)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap