Tek bir program ile tüm sansürlü sitelere girebilirsiniz.
Tek yapmanız gereken 1mb bile olmayan programı indirip kurmak.Sonra dilediğinizce sansürlü sitelere direkt adresten ulaşabilirsiniz!
Buradan İndirin.
Resmi Site
- Resim Silinmiş.
Güle Güle Kullanın 😜
Youtube Girmenin En Kolay Yolu !
· 7 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
hmm.. kardes birsey soracaktim ...
ben almanyada oturuyorum burdan normal youtubeye giriyorum ama türkiyede neden böyle seyler kulaniyonuz ki youtubeye girmek icin normal giremiyonuz mu yasak mi anlamadim giti 😄
ben almanyada oturuyorum burdan normal youtubeye giriyorum ama türkiyede neden böyle seyler kulaniyonuz ki youtubeye girmek icin normal giremiyonuz mu yasak mi anlamadim giti 😄
bu program bende vardı. 2-3 ay kullandım. artık hiç açılmıyor program. çift tıklıyorum hiçbirşey olmuor xD
ben almanyada oturuyorum burdan normal youtubeye giriyorum ama türkiyede neden böyle seyler kulaniyonuz ki youtubeye girmek icin normal giremiyonuz mu yasak mi anlamadim giti :D
bakanlığın işi gücük yok sanal alemde takılıyorr,canı sıkılınca site kapatıyor 😁
youtube girmenin en kolay yolu girmemek 🤤
bu program bende vardı. 2-3 ay kullandım. artık hiç açılmıyor program. çift tıklıyorum hiçbirşey olmuor xD
valla ben bikere kurdum bidaha hiç tıklamadım hiç bişeye normal giriyorum 😈
ben almanyada oturuyorum burdan normal youtubeye giriyorum ama türkiyede neden böyle seyler kulaniyonuz ki youtubeye girmek icin normal giremiyonuz mu yasak mi anlamadim giti :D
bakanlığın işi gücük yok sanal alemde takılıyorr,canı sıkılınca site kapatıyor 😁
youtube girmenin en kolay yolu girmemek 🤤
😁
hosts dosyasini kullanarak giriyorum ben.
Öle daha güzel bence 😊
Öle daha güzel bence 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap