Icerige atla
Extraloob

Youtube Girmenin En Kolay Yolu !

· 7 Yanıt · 2.0K görüntüleme
N
NoBLe OP ⭐ 19y
Tek bir program ile tüm sansürlü sitelere girebilirsiniz.
Tek yapmanız gereken 1mb bile olmayan programı indirip kurmak.Sonra dilediğinizce sansürlü sitelere direkt adresten ulaşabilirsiniz!

Buradan İndirin.

Resmi Site

- Resim Silinmiş.

Güle Güle Kullanın 😜
7 Yanıt
E
eXeZ ⭐ 18y
hmm.. kardes birsey soracaktim ...

ben almanyada oturuyorum burdan normal youtubeye giriyorum ama türkiyede neden böyle seyler kulaniyonuz ki youtubeye girmek icin normal giremiyonuz mu yasak mi anlamadim giti 😄
C
Cryolite ⭐ 19y
bu program bende vardı. 2-3 ay kullandım. artık hiç açılmıyor program. çift tıklıyorum hiçbirşey olmuor xD
Windy
Windy ⭐ 19y

ben almanyada oturuyorum burdan normal youtubeye giriyorum ama türkiyede neden böyle seyler kulaniyonuz ki youtubeye girmek icin normal giremiyonuz mu yasak mi anlamadim giti :D

bakanlığın işi gücük yok sanal alemde takılıyorr,canı sıkılınca site kapatıyor 😁

youtube girmenin en kolay yolu girmemek 🤤
N
NoBLe OP ⭐ 19y
bu program bende vardı. 2-3 ay kullandım. artık hiç açılmıyor program. çift tıklıyorum hiçbirşey olmuor xD

valla ben bikere kurdum bidaha hiç tıklamadım hiç bişeye normal giriyorum 😈
E
eXeZ ⭐ 18y

ben almanyada oturuyorum burdan normal youtubeye giriyorum ama türkiyede neden böyle seyler kulaniyonuz ki youtubeye girmek icin normal giremiyonuz mu yasak mi anlamadim giti :D

bakanlığın işi gücük yok sanal alemde takılıyorr,canı sıkılınca site kapatıyor 😁

youtube girmenin en kolay yolu girmemek 🤤

😁
F
F34RL3SS ⭐ 19y
hosts dosyasini kullanarak giriyorum ben.
Öle daha güzel bence 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: