Yeni 100 hunter itemlerimide giydim ve yeni Fil taşıma petim ile hunter level up 101 alkis: alkis: alkis:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Your Job LvL is now [101]
· 10 Yanıt · 8.0K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
oyhşş helal olsun zahmet olmazsa itemlerinide atar mısın?
Birde birşey sorucam ne kadar zamanda yaptın?
Birde itemleri dizmekte zorlandın mı?
helal olsun gerçekten güzel bir iş başarmıssın ayrıntılı olarak item yapmayıda gösterirsen basit taktikler verirsen daha güzel olur 😊
Helal olsun ...
aman allahım ben 25-30 lwl de sıkılıp bırakmıştım 😄
oyhşş helal olsun zahmet olmazsa itemlerinide atar mısın?
Hunter item meselesi sırf can sıkıntısından çıktı.Canım sıkıldı bir sardırdım 1 aydır yavaş yavaş ögrenerekten bu kadaar oldu.İtemler oyun içinde hunterci ye yada thif ciye gidilerek special boxları teslim ederek karşılıgında verilen ticketler ile saglanıyor.Blue ınt str hp mp için ise item mailden 5 silke satılan stonelerden yararlanıyoruz.Aşagıdaki sette ben defans için degil sırf az atack artsın birde HP yi yükseltmek için ugraştım ama bundan sonra yavaştan düşük level itemleri çıkarıp 100 level itemleri döşeyecegim.Pluto serverinde bu işle ugraşan fazla bi adam yok o yüzden materiallleri ve itemleri bulmak hayli zor.4 5 charla birden ugraşıyorum itemleri saglaya bilmek için anca böyle karışık bir set yapbildim..Araştırın biraz googlede her türlü ayrıntı var job set yapmakla ilgili.. 😘
Şu ilk resimdeki item için bile kasılır bana kalırsa hunter leveli.Bu itemin özelligi mesela benim 11828-14025 ataagım var magical bu itemi takacak levele gelince ve takınca bunun üstüne +540 magical power daha eklenerek karakter ekranımda 12368-14565 yazacak.İtem weapon atagının üstüne 268-329 ekliyor.Buda karkakter ekranına +540 olarak yansıyor.Bu itemin düşük levellisini kullanıyorum ordan biliyorum böyle bi yükseltme yaptıgını..
- Resim Silinmiş.
Bunlar itemler arkadaşlar
- Resim Silinmiş.
Bu hunter i temleri yokken çekilmiş ss
- Resim Silinmiş.
Bu hunter itemleri ile
- Resim Silinmiş.
Kazancım +20 ınt +14 str +800hp +1000mp
wow helal olsun hacım summer5:

baya zahmetli h.olsn :p
selam 71lvl de takiliyor lvl şeysi nasil 72 oldun ?
Y
yunxixiner
⭐ 14y
wow helal olsun hacım 

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Satılık 117 lvl Wariror - Cleric Char (13D NECKLACE - 3 PARÇA 11D LEGEND ACC - 101 Thief Job Lvl - 112 Fellow Pet - 100 cammon Job Set - 2 Ay Vip) Satılık 117 lvl Wariror - Cleric Char (13D NECKLACE - 3 PARÇA 11D LEGEND ACC - 101 Thief Job Lvl - 112 Fellow Pet - 100 cammon Job Set - 2 Ay Vip) HonorSro - "Your Honor is Your Job" Sistemi - 100 Cap Honor Silkroad "Your Honor is Your Job" 90 Cap CH(ONLINE) Wts 110 LVL -PLAT ROQUE/WARİOR 103 LVL JOB -S DEVİL - SİLVER HONOR BUFF-3 page -7 PAGE STORAGE +7 KOMPLE SET +5 SHELD +7 2H +15 DAGGER 100 JOB SET FB