Hayırlı olsun 😊 Bırakalı yıllar oldu. Bir süre sonra anlamsızlaşıyor zaten.
You have advanced to level [120].
· 36 Yanıt · 5.1K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
saol
Boşuna '' Game master '' yapmamışlar. 😄 Tebrikler
Boşuna '' Game master '' yapmamışlar. 😄 Tebrikler
saolasın
hayret tm yazmamisin
hayret tm yazmamisin
Yapsa muhalefetsınız yapmasa da muhalefetsiniz.. daral:
Yapma bunu,yapma bunuu...
Harikasın 🙏 🙏 🙏
M
MeraclituS
⭐ 19y
oncelikle tebrikler.1sorum olucak resimde gorunen hell bloods gorewi tekrarlanabilir gorew midir?kac lwlde acildi ve npc ismi. simdiden cok tskler...
oncelikle tebrikler.1sorum olucak resimde gorunen hell bloods gorewi tekrarlanabilir gorew midir?kac lwlde acildi ve npc ismi. simdiden cok tskler...
119 LWL GELİYOR HEP YAPILABİLİYOR 115 gelen gorevle aynı kasıyor 0.15 falan teleportun ordaki adammlardan birinde görev ™
Tebrikler 🙏 🙏 Biz set yapmaya çalışıyoruz ya geride kaldık baya o yüzden 😢
Salı gününden itibarende magicleri paylaşmaya başlarsın artık 😄
hocam tavsiye edeceğin görevler yada şu şekilde daha iyi kasılabilirsiniz diye verebileceğin bir tavsiyen varmıdır ?
hocam tavsiye edeceğin görevler yada şu şekilde daha iyi kasılabilirsiniz diye verebileceğin bir tavsiyen varmıdır ?
120 ptde 116 lwl char gorevsiz saate 0.20 kasıyo
119 lwl char gorevle saaate 0.35 kasıyo aradaki fark
pt yapıcaksın 120 lwlde vede gorev yapıcaksın ama benım kendi ptem oldugu icin sadece 1 char gorev yaptı ve seri lwl atladı sizin kendi ptdiz yoksa ordan burdan adamlarla kasıyorsanız herkez gorev yapar ve az kasılırsınız buna şükür ™
pt yapıcaksın 120 lwlde vede gorev yapıcaksın ama benım kendi ptem oldugu icin sadece 1 char gorev yaptı ve seri lwl atladı sizin kendi ptdiz yoksa ordan burdan adamlarla kasıyorsanız herkez gorev yapar ve az kasılırsınız buna şükür ™
tek bi çara görev topluyorum 117 oldum pt kendime ait . premium plussuz kastığım içinmi bu kadar fark var acaba ?
tek bi çara görev topluyorum 117 oldum pt kendime ait . premium plussuz kastığım içinmi bu kadar fark var acaba ?
plusun pek bi farkı olmuyo zaten 30dk bi gorev veriyon
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap