Bu videoyu sonuna kadar izleyin kopma garantisi
http://www.youtube.com/watch?v=hiRacdl02w4
"You are an idiot !"
· 11 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
yarısında sıkıldım acayip boğdu beni bu nedir kuzum böyle Confused
Dogru video koyduguna Eminmisin Question Kopmayı bırak gülümsemedim bile Twisted Evil
Berbat, Alyx Vance bu arada Theilker olduğunu anladım ama banlayasım yok birazdan banlayacam. Twisted Evil Yeni acc unu aç şimdiden.
Game Designer
⭐ 19y
Harbiden koptum Confused
yes.
Cem hala online Twisted Evil Twisted Evil
Cem hala online Twisted Evil Twisted Evil
Twisted Evil Başka biriyle birlikte banlayacam onun için uğraşamam şimdi.
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
önemli deil yanımda poşet vardı Confused Twisted Evil
Berbat, Alyx Vance bu arada Theilker olduğunu anladım ama banlayasım yok birazdan banlayacam. Twisted Evil Yeni acc unu aç şimdiden.
puahahhaa haım alemsin harbiden bu tospa o tospamı nasıl anladın Twisted Evil Mr. Green
puahahhaa haım alemsin harbiden bu tospa o tospamı nasıl anladın Twisted Evil Mr. Green
Artık isimleri aynı yazmaya başladı hacım,stoklar tükendiğinden.. Twisted Evil Mr. Green
viewtopic.php?f=13&t=43861&st=0&sk=t&sd=a&start=48
Büyük yazıyor ama imlaya değil şekle dikkat ediyor. ? işaretlerini yazmadan önce boşluk bırakıyor. Şüphelendim mesajlarına baktım o da nesi.. Theilker li bi ss. Çaktım banı. Laughing
Büyük yazıyor ama imlaya değil şekle dikkat ediyor. ? işaretlerini yazmadan önce boşluk bırakıyor. Şüphelendim mesajlarına baktım o da nesi.. Theilker li bi ss. Çaktım banı. Laughing
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap