R RoqA OP ⭐ 17y 13 yil once #1 Sebepsiz güldüm 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Z Zippy ⭐ 15y 13 yil once (düzenlendi) #2 fazla zeka fışkırmasından içerde bişey kalmamış 😄Edit:Burdaki olaya benziyo 😄Spoiler- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 13 yil once #3 touchpadden çizgi cizen elin olam amet TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA OP ⭐ 17y 13 yil once #4 touchpadden çizgi cizen elin olam ametTelefonun ekranından çizdim kanka 😢 fear1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Nina Ricci ⭐ 17y 13 yil once #5 touchpadden çizgi cizen elin olam ametTelefonun ekranından çizdim kanka 😢 fear1Sana yarın sağ tıkı çalışmayan mouse'u göndereceğim Ahmet sol tık ile idare edersin artık 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA OP ⭐ 17y 13 yil once #6 Yarın eve dönüyorum 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil