- Resim Silinmiş.
bizim yaptıklarımıza bakın bizim değil bir kaç gerikafalının 🙄
Yokmu Şu Türkler :D:D
· 8 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
hahhaa
Küfürleri Editle Dicem Ama Tamamen Küfür Bence Direk Kaldır...
ahahaha TürkümTürk x))
yabanıclar daha berbatını yapıyo her dk türklere küfür bir sürü alay ediyo bu tür konusmlara geciyo
yabanıclar daha berbatını yapıyo her dk türklere küfür bir sürü alay ediyo bu tür konusmlara geciyoküfür göremedim ben yabancıların bizi çekiştirdikleri bazı bölümlerde. Aşağılamak bölümne katılıyorum.Bazı ileri zekalılar yüzünden aşağılanıyoruz.Peki cevabınız ne oluyor: f.. mother, f.. sister, f.. papa...
Bu mu bizim beyin kapasitemiz? aklınızı kullanıp cevap verdiğinizde bi süre sonra cevap veremediklerini göreceksiniz. Defalarca yerin dibine soktum girdiğim tartışmalarda;özür dilettim. Siz de biraz aklınızı kullanıp, empati kurup yaklaşın.
yabanıclar daha berbatını yapıyo her dk türklere küfür bir sürü alay ediyo bu tür konusmlara geciyoküfür göremedim ben yabancıların bizi çekiştirdikleri bazı bölümlerde. Aşağılamak bölümne katılıyorum.Bazı ileri zekalılar yüzünden aşağılanıyoruz.Peki cevabınız ne oluyor: f.. mother, f.. sister, f.. papa...
Bu mu bizim beyin kapasitemiz? aklınızı kullanıp cevap verdiğinizde bi süre sonra cevap veremediklerini göreceksiniz. Defalarca yerin dibine soktum girdiğim tartışmalarda;özür dilettim. Siz de biraz aklınızı kullanıp, empati kurup yaklaşın.
yaw resmini cekip göstercemde ofisteyim anca forum sitelerine giriyo 😞 admlar guild kurmuslar türklere küfür icerikli onu bırak orda bu arkdasınr resmi koydugu yerde fc.. gm gibi yazılar görüyorum f.c. turk diye de yazıyolar ben ing geldignce yazıorum bi youtube videosu var ing yetigi kadaryıla yazdım kufur icerik koymadm böle bi konu acsak dolar ciddiyim 😞 aksam eve gelince linkleri vermeye calıscam :!!&%&!
Çekemiyolar Bro 😎
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap