Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
[flash=435,355]http://www.youtube.com/watch/v/COcczatkNP4&feature=related[/flash]
yorumlar pls Exclamation
Video için The_Different e teşekür mucX Beceremrmişitim bi türlü Mr. Green
Yok Böyle Bir Adam
· 16 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Shocked Shocked Shocked (vidio sorunlu herhalde bende çıkmadı)
bende de çıkmadı Mr. Green ama önizlemede çıkıyodu Embarassed
Adamların işi gücü futbol saten.. birde adamlarda azim var.. hırs yapıolar.. Mr. Green headbang2ft9
ps: azimle sı... an taşı delermiş Mr. Green
ps: azimle sı... an taşı delermiş Mr. Green
yetenek çok önemli ama ben anca topu havaya atıp tutarım istediğim kadar hırs yapiyim
Mr. Green Mr. Green Shocked Shocked Shocked
Mr. Green Mr. Green Shocked Shocked Shocked
bende Ronaldinho yada onun gibi show yapan futbolculara 5 çeker Twisted Evil
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de ! T
The_DifferenT
⭐ 19y
[flash=435,355]http://www.youtube.com/watch/v/COcczatkNP4&feature=related[/flash]
flash duzelttim
bence sadece hareket olarak degerlendirmemek lazım tmm show amaçlı süper ma bunları yeşil sahada yapmak çok çok zor oyle bacak attırmak fln beklemez servet direk omuzu kor reklam panosuna takar adamı Mr. Green
flash duzelttim
bence sadece hareket olarak degerlendirmemek lazım tmm show amaçlı süper ma bunları yeşil sahada yapmak çok çok zor oyle bacak attırmak fln beklemez servet direk omuzu kor reklam panosuna takar adamı Mr. Green
flash duzelttim
sağol valla ben yanlış almışım aradaki yeri mucX
ronaldinho bu adamın yaptıklarının %10 unu yapamaz headbang2ft9
+1907
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !aman tanrım Shocked
T
The_DifferenT
⭐ 19y
ama ronaldinho daha iyi bi futbolcu
ama ronaldinho daha iyi bi futbolcu
bu adamlar sahada böyle yapamazlar ondan ronaldinho daha iyi ama Ronaldinho 1 e 1 de gelsin bakalım Mr. Green Mr. Green
Bunlar show amaçlı yapılan şeyler...Önemli olan bunları sahada yapmak...Orda hata şansın yok...Halı saha takımım var takımıma güvenirim bi ara maç yapıcaktık sahaha bi gittik adamlar dizinde burnunda top durduruyo omzuna alıp durduyor falan biz acayip tırstık tabi.İlk 5 10 dk bunların hareketleriyle geçti tabi eşşek gibi yoruldular 10 dk da 4-2 yeniliyorduk 75 dk sonucu 12-6 Mr. Green Yarıya yarıya fark vardı Twisted Evil
Bunlar show amaçlı yapılan şeyler...Önemli olan bunları sahada yapmak...Orda hata şansın yok...Halı saha takımım var takımıma güvenirim bi ara maç yapıcaktık sahaha bi gittik adamlar dizinde burnunda top durduruyo omzuna alıp durduyor falan biz acayip tırstık tabi.İlk 5 10 dk bunların hareketleriyle geçti tabi eşşek gibi yoruldular 10 dk da 4-2 yeniliyorduk 75 dk sonucu 12-6 Mr. Green Yarıya yarıya fark vardı Twisted Evil
bu adam da hepsini bir anda yapmıyo heralde Mr. Green
top cambazı her top cambazından futbolcu olmaz kahvekeyfi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap