Icerige atla
Extraloob

yok bişey

· 27 Replies · 3.7K views
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y
Razz Razz Razz Razz
27 Replies
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y
S
sw1ss ⭐ 19y

Nasıl olucağnı anlatayım sanırım sende g.sorusu war e mail lasım hacklicen Very Happy neyse ben genede söliyem

Silkroad ın resmi sitesindeki forumunda eğer o ID ile giriş yapıp bir mesaj yazarsa orda onun ID sinin e-mail adresi görünüyo

diye biliyorum en son öyleydi değiştiyse bilemem

Sen onu kandırıp bi şekilde o foruma mesaj attırmasını sağlıcaksın kendin fikir üret

mesela şöle bşi o forumda 100 mesajın olursa 100 silk hediye ediyolarmış gbisinden bşi dersin adam gider msj atar sende bakarsın hmn alırsın mail adresini yada kendin çözüm bul adama bi şekilde msj attır Cool

Bi gün charın aynı duruma düşer Mad Mad
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y
benim kimseyi hacklicegim falan yok bi arkdasım istedi oda sohbet edicek bi kız arkım aralarını yapmak için arıyodum msn sini
H

Nasıl olucağnı anlatayım sanırım sende g.sorusu war e mail lasım hacklicen Very Happy neyse ben genede söliyem

Silkroad ın resmi sitesindeki forumunda eğer o ID ile giriş yapıp bir mesaj yazarsa orda onun ID sinin e-mail adresi görünüyo

Sen onu kandırıp bi şekilde o foruma mesaj attırmasını sağlıcaksın kendin fikir üret

mesela şöle bşi o forumda 100 mesajın olursa 100 silk hediye ediyolarmış gbisinden bşi dersin adam gider msj atar sende bakarsın hmn alırsın mail adresini yada kendin çözüm bul adama bi şekilde msj attır Cool

Bi gün charın aynı duruma düşer Mad Mad

Arkadaşım sen akşam ne içtin Twisted Evil

Ya sana bşi içirmişler yada yanlış anlıyosun ben sadece tahminimi söledim we cevabımı
H

benim kimseyi hacklicegim falan yok bi arkdasım istedi oda sohbet edicek bi kız arkım aralarını yapmak için arıyodum msn sini

Tmm canım ilk anda aklıma o geldi
F

Hoş olmayan bi paylaşım olmuşş Evil or Very Mad kahvekeyfi
H
Hay allahım ben konu açıp adamın e-mailini böle böle bulursunuzmu dedimde paylaşım diyosun adam bi soru sormuş bende cwp werdim tek yöntemde o neyse editleriz gerekirse
F

Hay allahım ben konu açıp adamın e-mailini böle böle bulursunuzmu dedimde paylaşım diyosun adam bi soru sormuş bende cwp werdim tek yöntemde o neyse editleriz gerekirse

Soruya cvp vermene birşey demiyorum. Sadece hack için kullanılabilcek bilgiler vermişsin. Vede o bilgileri hack için kullnabileceğini tahmin etmene rağmen vermişsin...

Soruya cvp vermene birşey demiyorum. Sadece hack için kullanılabilcek bilgiler vermişsin. Vede o bilgileri hack için kullnabileceğini tahmin etmene rağmen vermişsin...

Sana katılıyorm ama her hack kötülük için kullanılmaz Cool
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
oski haklısın uzatılacak bir konu yok soruya cevap np Twisted Evil

Ps: şu kızgın ifadeleri kullanmayın yoksa kaldırırım bak Mr. Green

oski haklısın uzatılacak bir konu yok soruya cevap np Twisted Evil

Ps: şu kızgın ifadeleri kullanmayın yoksa kaldırırım bak Mr. Green

Ok neyse Okan abi ben genede editledim mesajımı laf duymak istemiyorum milletten Wink .
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y
sen editledin yırtın ben ne dicem kıza onu düşünüyom Laughing Laughing Laughing Laughing

sen editledin yırtın ben ne dicem kıza onu düşünüyom Laughing Laughing Laughing Laughing

İstersen tekrar yazarım ama olayı kaba etinden anlıyanlar war onlara birşey söylersen yazabilirim Wink
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

kıza benim msni verelim gelsin ben yol göstereyeyim veya sitemize üye olsun pm ile halledelim Laughing

kıza benim msni verelim gelsin ben yol göstereyeyim veya sitemize üye olsun pm ile halledelim Laughing

Ahuahuah koptum burda Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
S
Çok Ufak Konularda Bile Tartışıyorsnz Mad

Ben Oskide Cnyt'de Haklı ;
Oski Sadece Yardım Etmek İstedi
Cnyt ise Bu Bilgiyi Kötü İnsanların Ögrenebileceği uyarısnda bulunmuş ama yeter
Herkes Cevabını Aldı Sanırım !

Birisi KİLİT'lesin Exclamation

Çok Ufak Konularda Bile Tartışıyorsnz Mad

Ben Oskide Cnyt'de Haklı ;
Oski Sadece Yardım Etmek İstedi
Cnyt ise Bu Bilgiyi Kötü İnsanların Ögrenebileceği uyarısnda bulunmuş ama yeter