Icerige atla
Extraloob

Yine Soyuldum :(

· 24 Yanıt · 2.0K görüntüleme
_
_ANIL_ OP ⭐ 19y
Geçen Hafta Arkadaşımın Charıyla Taxi Yaparak 6 Günde Tam Anlamıyla Dizebildiğim Charım Yine Soyuldu 😞...
Şu Anlık Sadece Xbow Alabildim EOS'ta Olan Arkadaşlar Elinizde L.A Female İtem Varsa Talibim (Satın Alarak Tabi) Yardımlarınızı Bekliyorum!..

Şimdiden Teşekürüler...
24 Yanıt
G
Geçmiş olsun kardeş pc'nin her klasörüne format attır.Virüs illaki bi yerlerde kalıyo ve sen o programı açtığında hop yine pc de onun için sro bi dvd ye çek ve pc ne full format attır
_
_ANIL_ OP ⭐ 19y
Geçmiş olsun kardeş pc'nin her klasörüne format attır.Virüs illaki bi yerlerde kalıyo ve sen o programı açtığında hop yine pc de onun için sro bi dvd ye çek ve pc ne full format attır

Sorun Benim Bilgisayarda Değil Eminim Charı Askerden Gelen Arkadaşıma Vermiştim Takılsın Diye O Da Başka Bilgisayarlardan Falan Açmış Sonuç Yine Hüsran! 😞
M
Marinero ⭐ 19y
geçmiş olsun bende 3 kere soyuldum
C
chipshajen ⭐ 17y
gçmiş olsn .
E
Geçmiş olsun knk
T
Tatanga ⭐ 19y
geçmiş olsun 😞
D
desTibaa ` ⭐ 17y
gecmıs olsun stallardan bak alabilrsin
M
MMe_Nobles ⭐ 17y
TebrikLeR 😄
F
FoundeR ⭐ 18y
Geçmiş olsun kardeşim 😞
B
BurdurLee ⭐ 18y
Geçmiş olsun..
I
idiottt ⭐ 17y
of geçmiş olsun 😞
B
BearGrylls ⭐ 19y
bence bunu yapan tanıdığın kişi yada soyanlar salak parayı niye almamışlar 76m boru değil geçmiş olsun
_
76 m war nasıl soyulma bu xD
C
Continuum ⭐ 18y
Geçmiş olsun dicek bişey kalmamiş.
I

Sen yine de tedbiri elden bırakmayıp pc ye format attır Geçmiş olsun...
M
mertkaan32 ⭐ 19y
psvonline.games diye bir virüs ile soyabilirler bu oyunda bundan kendinizi korumak için tek bir antivirüs var o da nod32 2.7 versiyonu. bende 4 çar var ve haftalık soygun yaşıyordum bi arkadaşım tavsiyesiyle bu antivirüsü kurdum ve şnanamayacaksınız tam 4 aydır şifre bile değiştirmedim artık kafam rahat. eskiden nod32 den nefret ederdim ama şimdi tek favorim
X
Xantus ⭐ 17y
Geçmiş olsun c yede d yede full Format çek Nod32 yükle Güvenmedin yerlerden bişey indirme hayatta soyulmaz 3 yıldır sro oynuyorum birkere charım soyulmadı 😉
_
_ANIL_ OP ⭐ 19y
76 m war nasıl soyulma bu xD

O 76 m i Bugün Gold Sitesinden Çekmek Zorunda Kaldım 😞
gecmıs olsun stallardan bak alabilrsin

Bulamıyorum 94 Lvle Kadar 10 D İtem Lazım Ama Satan Bir Allahın Kulu Yok
I
Impossy ⭐ 17y
geçmiş olsun benimde başıma geldi pek fazla kafaya takmamak lazım yaparsın gene...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: