M Minotoche OP ⭐ 17y 13 yil once #1 Yine hediye paniği. Ne alınır Ne yapılır yardım etmek isteyenler topic altından yorumlarını esirgemesinler summer7: 😢 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
E EmmaW ⭐ 19y 13 yil once #2 çikolata üzerine seni seviyorum xx tarzı yazılar olan çikolatalardan alabilirsin bence fazla abartı birşey aramıyosan TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Aphrodite ⭐ 18y 13 yil once #3 balonlara resminizi felan bastır bir yere felan çağır balonları ver felan böyle yada balonlara yazı yaz çokoş oluyo 🤝 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rephaim ⭐ 14y 13 yil once #4 Anlamadım şey neden hep erkekler alıyor. Bırak bu sefer o sana alsın 😊 Bence .. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 13 yil once #5 Anlamadım şey neden hep erkekler alıyor. Bırak bu sefer o sana alsın 😊 Bence ..risk budur 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R revver4647 ⭐ 14y 13 yil once #6 ben şöyle birşey aldım http://cikolatayolla.com/kalpli-kutuda- ... RUHy0ZDqIU ama sana kalmış tabiki TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil