Icerige atla
Extraloob

Yine magic

· 13 Replies · 1.8K views
T
tuvok OP ⭐ 16y
Deneyenler bilir magicte ortalama kaç silke düşüyor bu sox itemler aydınlatırsanız sevinrim 🍺 🍺

Ben 3 k yı gozden cıkardım 🙄
13 Replies
A
aids ⭐ 19y
Magic'in mantığı direk şans ama çıkaranlara bakarsak, ara ara silk yükleyen adamlar. Ör: Ben her ay charıma 600silk civarı silk yükledim, 70 Silk'e sun staff çıkarttım. Bence ana mantık sürekli silk yüklemek...Bakarsanız 5k 10k silk alıp deneyenler bir anda çıkartamıyorlar...
T
tuvok OP ⭐ 16y
Magic'in mantığı direk şans ama çıkaranlara bakarsak, ara ara silk yükleyen adamlar. Ör: Ben her ay charıma 600silk civarı silk yükledim, 70 Silk'e sun staff çıkarttım. Bence ana mantık sürekli silk yüklemek...Bakarsanız 5k 10k silk alıp deneyenler bir anda çıkartamıyorlar...

Salı gunu hemen oyun geldikten sonramı denedin 🤔
_
aşırı fazla birşey oynamadım en fazla 400 silk yatırdım magic pop a düşen en güzel şey 1 tane % 100 lük kalkma kağıdıydı :!!&%&!
T
tuvok OP ⭐ 16y
aşırı fazla birşey oynamadım en fazla 400 silk yatırdım magic pop a düşen en güzel şey 1 tane % 100 lük kalkma kağıdıydı :!!&%&!

Yada hiçmi başlamasak napsak 😆
_

Yada hiçmi başlamasak napsak 😆

silk e yatıracağın parayı gold a yatır normal al hem ileride satarsın 😜
ama şansıma güveniyorum dersen Magic 🤘
A
aids ⭐ 19y
Salı çarşamba alakası yok. Sana tavsiyem aylık silk yükle. Bir ihtimal çıkabilir..5k silk'i direk yükleme yani...
T
tuvok OP ⭐ 16y
Salı çarşamba alakası yok. Sana tavsiyem aylık silk yükle. Bir ihtimal çıkabilir..5k silk'i direk yükleme yani...

ben her ay en az cara 400 silk illa yuklerimm yani bu 5 k yı aylıga dagıtıp öylemi deniyeyim 🤔
A
aids ⭐ 19y
Bence öyle brocan, Şahsen 5k silk yükleyip 1 anda denemedim 😊
T
tuvok OP ⭐ 16y
Bence öyle brocan, Şahsen 5k silk yükleyip 1 anda denemedim :)

düşerse senin için çarı famale yapıcam makara:
A
aids ⭐ 19y
o neden 😄
C
Cryolite ⭐ 19y
oyunu 1 yıl süreliğine bırakıp daha sonra sırf eğlencesine giren, charının üstündeki 10 silk ile sun staff çıkartan bir arkadaşım vardı 😁 sanırım tamamen şans..
T
tuvok OP ⭐ 16y
oyunu 1 yıl süreliğine bırakıp daha sonra sırf eğlencesine giren, charının üstündeki 10 silk ile sun staff çıkartan bir arkadaşım vardı 😁 sanırım tamamen şans..

serverde herkeze soruyorum gevurlarda dahil 30 silk 70 silk 2 kişi 10 silk bi ilginclik var durumda 🤔

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: