-Resim Silinmiş.
Yine Isy Yine _Darkness_
· 15 Replies · 3.2K views 0 reading
15 Replies
Bu oyunda gelmiş gecmiş en iyi unique killer sın bence Wink mucX
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
Bu oyunda gelmiş gecmiş en iyi unique killer sın bence Wink mucX
Eh biraz öyleyiz Razz Mr. Green
valla kardeş ne diyim helal olsun her gün siteye girdiğimde kesin _Darkness_ killed ..... yazıyo her günde kesilmez ki ama valla ne diyim Shocked nasıl bu kadar çok kesiyon bunun sırrı nedir Surprised en çok nerde çıkıyo hmm hmm
tekrar tebrikler senden ilerde bi lord kesmeni bekliyom haa Mr. Green headbang2ft9 headbang2ft9 mucX
tekrar tebrikler senden ilerde bi lord kesmeni bekliyom haa Mr. Green headbang2ft9 headbang2ft9 mucX
_
_BordoBereli_
⭐ 19y
tbrkler ama bişi sölemek istedim 3-4 kişi ısy beklıyoo aynı party de hemde aynı cafede 2si 70 üstü idi 1 de 50 lvl idi isy 70 lik ler daldı ve olumune cok az kalan hp%2 falan ken tan biri oldu biride DC yedi .50 lvl dedğim adam daarda bir vuru kacıyordu. isy ölünce onun adı yazmıi`idi. ama genede TBRKLER Idea
_
_BordoBereli_
⭐ 19y
Yazım Ataları İçin Özür Dilerim offf anlaşılamamış bile 😢 Crying or Very sad
zaten 52 lwl bi charın 60 lwl uniqe naıl kesçeni zannediosun ya biri yardım eder yada öle dedin gibi olur extraokk
Yazım Ataları İçin Özür Dilerim offf anlaşılamamış bile 😢 Crying or Very sad
yazın anlaşılıyo merak etme Mr. Green
dikkat edin kestiği uniqeler hep ısy uri tg falan bi lord yarkan göremedik hadi onu kesde görem extrabeer
dikkat edin kestiği uniqeler hep ısy uri tg falan bi lord yarkan göremedik hadi onu kesde görem extrabeer
dün gece lord u buga sokmaya calıştım sokamadım Takla Makan yazısında dogmuş bug a sokamıyoruz yoksa kesicem Very Happy
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Tebrik ediyom
Yalnız yeni serverde Char açıp devamlı boss kesmek bana gore çok zor bişi degil sonuçta pek fazla rakibin yok olsende 3 4 kerede kesersin onemli olan 80 olup hem pvp de hemde boss ta kral olabilmek
Yalnız yeni serverde Char açıp devamlı boss kesmek bana gore çok zor bişi degil sonuçta pek fazla rakibin yok olsende 3 4 kerede kesersin onemli olan 80 olup hem pvp de hemde boss ta kral olabilmek
dün gece lord u buga sokmaya calıştım sokamadım Takla Makan yazısında dogmuş bug a sokamıyoruz yoksa kesicem Very Happy
Taklamakan yazısında buga sokmaya denediysen gelmiş geçmiş uniquekiller değilsin bak kahvekeyfi
B
BlackWhite
⭐ 19y
Marstan sonra kaçıncı çarın ?tbrklr
siz europeler nesiniz böyle yaw çok iyi koyuyosunuz 15 saniye pot basma işi olmasaydı bende açardım Very Happy
genemi sen yawww headbang2ft9 santam
Log in to write a reply.
Log In