Eskiden 1 tane bulamazdık şimdi 2si bir arada weriolar 😄
- Resim Silinmiş.
Yine [GM] ler
· 11 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Ne gmmiş Arkadaş 😄
sıktı ama bunlar.
nerde eski gm tarky ^^
nerde eski gm tarky ^^
Şimdi bi SS ben çektim upload edesiye koymuşsun valla, az önce Malazgirt 'ten geçtiler, sen hangi serverdasın ?
EXL | SRO | İŞKOLİK
C
chipshajen
⭐ 17y
bunlarda harbi salak ama belli serverlara bakıyorlar niye böyle şeyler oluyor anlam veremedim bence bomba bişi geliyor 😊 fw dışında.
B
Black Rain
⭐ 19y
bunlarda harbi salak ama belli serverlara bakıyorlar niye böyle şeyler oluyor anlam veremedim bence bomba bişi geliyor 😊 fw dışında.
Oyunda belirli saatlerde %30 exp fazladan geliyor. Açık açık söylüyorlar işte 105 level geliyor.
Şimdi bi SS ben çektim upload edesiye koymuşsun valla, az önce Malazgirt 'ten geçtiler, sen hangi serverdasın ?
Troydayım
Oyunda belirli saatlerde %30 exp fazladan geliyor. Açık açık söylüyorlar işte 105 level geliyor.
105 mi 110 diye anket yaptım bütün union 110 diyor 😁
C
chipshajen
⭐ 17y
105 mi 110 diye anket yaptım bütün union 110 diyor 😁
biliyorum fukan 😊 onun dışında demek istedim
ps : white 110 gelirse patlama olur 10 leveli zor kasarlar 2011 mayıs islam gelicek ;)[Bence] yani zor olur bence 😊
ps : white 110 gelirse patlama olur 10 leveli zor kasarlar 2011 mayıs islam gelicek ;)[Bence] yani zor olur bence :)
İslam ve 1 yıl mı ? İslamın isroya gelmesi için önce Ksroya gelmesi gerek. Ksroda daha yok böyle bir şey ve 1 yıldan önce gelmez. ee isroya ksro'dan 1 yıl sonra geldiğine göre unut islamı hacı sen 😁
[F New]Solo Gitarist
ps : white 110 gelirse patlama olur 10 leveli zor kasarlar 2011 mayıs islam gelicek ;)[Bence] yani zor olur bence :)
İslam ve 1 yıl mı ? İslamın isroya gelmesi için önce Ksroya gelmesi gerek. Ksroda daha yok böyle bir şey ve 1 yıldan önce gelmez. ee isroya ksro'dan 1 yıl sonra geldiğine göre unut islamı hacı sen 😁
Şimdi öteki update 'e islam gelirse hiç şaşmam 😁
EXL | SRO | İŞKOLİK
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap