Icerige atla
Extraloob

Yine [GM] ler

· 11 Yanıt · 1.2K görüntüleme
W
Warden_ OP ⭐ 17y
Eskiden 1 tane bulamazdık şimdi 2si bir arada weriolar 😄

- Resim Silinmiş.
11 Yanıt
X
Xantus ⭐ 17y
Ne gmmiş Arkadaş 😄
N
Neverex ⭐ 17y
sıktı ama bunlar.
nerde eski gm tarky ^^
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Şimdi bi SS ben çektim upload edesiye koymuşsun valla, az önce Malazgirt 'ten geçtiler, sen hangi serverdasın ?
EXL | SRO | İŞKOLİK
C
chipshajen ⭐ 17y
bunlarda harbi salak ama belli serverlara bakıyorlar niye böyle şeyler oluyor anlam veremedim bence bomba bişi geliyor 😊 fw dışında.
B
Black Rain ⭐ 19y
bunlarda harbi salak ama belli serverlara bakıyorlar niye böyle şeyler oluyor anlam veremedim bence bomba bişi geliyor 😊 fw dışında.

Oyunda belirli saatlerde %30 exp fazladan geliyor. Açık açık söylüyorlar işte 105 level geliyor.
W
Warden_ OP ⭐ 17y
Şimdi bi SS ben çektim upload edesiye koymuşsun valla, az önce Malazgirt 'ten geçtiler, sen hangi serverdasın ?

Troydayım
M
MaviBeyaZ ⭐ 17y

Oyunda belirli saatlerde %30 exp fazladan geliyor. Açık açık söylüyorlar işte 105 level geliyor.

105 mi 110 diye anket yaptım bütün union 110 diyor 😁
C
chipshajen ⭐ 17y

105 mi 110 diye anket yaptım bütün union 110 diyor 😁

biliyorum fukan 😊 onun dışında demek istedim

ps : white 110 gelirse patlama olur 10 leveli zor kasarlar 2011 mayıs islam gelicek ;)[Bence] yani zor olur bence 😊
.NET
.NET ⭐ 19y

ps : white 110 gelirse patlama olur 10 leveli zor kasarlar 2011 mayıs islam gelicek ;)[Bence] yani zor olur bence :)

İslam ve 1 yıl mı ? İslamın isroya gelmesi için önce Ksroya gelmesi gerek. Ksroda daha yok böyle bir şey ve 1 yıldan önce gelmez. ee isroya ksro'dan 1 yıl sonra geldiğine göre unut islamı hacı sen 😁
[F New]Solo Gitarist
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y

ps : white 110 gelirse patlama olur 10 leveli zor kasarlar 2011 mayıs islam gelicek ;)[Bence] yani zor olur bence :)

İslam ve 1 yıl mı ? İslamın isroya gelmesi için önce Ksroya gelmesi gerek. Ksroda daha yok böyle bir şey ve 1 yıldan önce gelmez. ee isroya ksro'dan 1 yıl sonra geldiğine göre unut islamı hacı sen 😁

Şimdi öteki update 'e islam gelirse hiç şaşmam 😁
EXL | SRO | İŞKOLİK

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: