??? beyler hep böle oluor oyuna giriom 10 dk sora böle Sad
yine bu hata yha ???? yardımm
· 9 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
post mu kasıon yoksa bendemı resım acılmıor
ne postu ya hata verior fll
1-2 gün bekle Şansın VArsa 1 günde DüseLirr BEndede OLdu 1 gün Sonra GEçtiiiii
S
Streetwise
⭐ 19y
ekran kartını güncelle Wink
Ekran KArtınıda güncelledim. Hata daha fazla arttı bende aynı problem bende de var. Ya bu hata veriyor veya Yanıt vermiyor deyip öylece kalıyor.
SRO'yu yeniden yüklemeyi denemedim. Oyunu 800x600 aklınıza gelecek bütün detaylar kapalı , oyunucu isimleri Npc isimleri vs.. kapalı şekilde oynuyorum. birde ŞEhir içinde oyuncuları görünmez yapabilsem. ÖZellikle hatayı şehirde alıyorum.
SRO'yu yeniden yüklemeyi denemedim. Oyunu 800x600 aklınıza gelecek bütün detaylar kapalı , oyunucu isimleri Npc isimleri vs.. kapalı şekilde oynuyorum. birde ŞEhir içinde oyuncuları görünmez yapabilsem. ÖZellikle hatayı şehirde alıyorum.
ekran kartınız silkroadun grafiklerini kaldırmıyor. Hepsi bu, yenisini alın ya da silkroad u bırakın.
Bu devirde hâlâ 128 ekran kartıyla oyun oynamaya çalışıyorsanız çok zorlanırsınız. :?!!!
En az 256 ekran kartı lazım ki o bile bezen yetmiyor.
Bu devirde hâlâ 128 ekran kartıyla oyun oynamaya çalışıyorsanız çok zorlanırsınız. :?!!!
En az 256 ekran kartı lazım ki o bile bezen yetmiyor.
soru işaretleriyse hata ekran kartiyla alakali genelde sro botan girerken çıkıyo o hata ekran kartini yükselt A.T.P nin dedigi gibi oyun grafik özelliklerini en düşüge getir ... en aşşa 256 lık bi ekran kartin olsun ayrica
zaten ekran kartım 256 1 gb ram işlemci 3.2
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap