Icerige atla
Extraloob

Yılbaşı planınız nedir ?

· 50 Yanıt · 3.6K görüntüleme
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y

Yılbaşında kiminle,nerede ve ne yapıyor olacaksınız,sevgilinize ne hediye alacaksınız görelim neutral1
50 Yanıt
C
Chrysler ⭐ 16y
Evde,Sıçak çayımı yudumlamakta ve sro kasmakta 😜
Advance
Advance ⭐ 18y
Tombala 😆
L
Lemus ⭐ 18y
Tombala - Milli Piyango - CS - SRO - PS
--Yılbaşı Gevur Bayramı daral: makara:
T
Threnody ⭐ 17y
plan yok ^.~
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
normalde Adapazarında olacaktım ama 3 araba gitmeyelim dedik muhtemelen benim villada toplanacağız, alkol-tombala çinko minko tombala diye bağıracağızzz akabinde yılbaşı sabahı Şile'ye gideceğiz oradan kar görmek umuduyla bolu'da olabiliriz olmadı Şile'de kalırız makara:
L
Lemus ⭐ 18y
normalde Adapazarında olacaktım ama 3 araba gitmeyelim dedik muhtemelen benim villada toplanacağız, alkol-tombala çinko minko tombala diye bağıracağızzz akabinde yılbaşı sabahı Şile'ye gideceğiz oradan kar görmek umuduyla bolu'da olabiliriz olmadı Şile'de kalırız makara:

Kebab 😈 😜
R
Rochas ⭐ 16y
Hiç bilmiyorum belki arkadaşlarla toplanık içkinin dibine vururz yada evde anneciğimin yanında olurum o eğlenmicekse bende eğlenmem
A
Addicted ⭐ 19y

Beraber reinaya gidelim abii 😆
4
4Titer ⭐ 18y
manitayı cagircam büyük ihtimal inş. gelir ❤️

ps:Okan Abi adres gönderde bizde gelelim 😁
J
Journalist ⭐ 19y
Şu anda kesinleşmemekle beraber nakit ve pussy durumuna bağlı olarak aşağıdaki üç günlük partiye gidebilirim bakalım nasıl olacak..

Spoiler
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Şu anda kesinleşmemekle beraber nakit ve pussy durumuna bağlı olarak aşağıdaki üç günlük partiye gidebilirim bakalım nasıl olacak..

Spoiler

pahalıymış bro onun yerine parayı cebine koy eve hatunları çağır gidin alışverişe real'e migros'a 100 liralık yılbaşı alışverişi yapın alkol gıda vb. sonrasında sabaha kadar eğlenin 😜
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y

Herkes giremez oraya yanında 20-30 arası milf hatunlar olacak 😜
4
4Titer ⭐ 18y

Herkes giremez oraya yanında 20-30 arası milf hatunlar olacak :P

Okan abininkilerden alırız 😁 Orda lolita doludur 😜
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y
Tek gidersen sen lolita olursun bak demedi deme tekrar düşün 😜
4
4Titer ⭐ 18y
Okan abiiiiiii bana 14-20 yaş arası 3-5 cibir ayarlar misin içerden 😜 Ava giderken avlanmayayım 😁
K
Kitty ⭐ 16y
Exl tarihinde girmeden konuşulanları tahmin ettiğim tek konu budur galiba.
L
Lemus ⭐ 18y
Exl tarihinde girmeden konuşulanları tahmin ettiğim tek konu budur galiba.

😜 😁
E
eLempTRa ⭐ 18y
her zamankı gıbı arkadaslarımla kutlucam boluya gdblrz yada kumkapı sortıe reına nereye yolumuz duserse:D
K
Kitty ⭐ 16y
Bu arada babam izin verirse Girls Night Out yapıcaz,vermezse toplaşıcaz birimizin evinde ;D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: