ScreenShotların arasında gezinirken buldum...
2006 yılında Gm Crayon la konuşmuşum yeni görüyorum löl...
-Resim Silinmiş.
Yıl 2006 GM le konuşmuşum...
· 43 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
43 Yanıt
nassı olmus o sasırdım kahvekeyfi feyk dııl demı kahvekeyfi :?!!!
ne bilim eski screenshotlara bakıyım dedim bunu gördüm arada löl...
ne fake be kardeşim benziyormu fake e felan ?
ne fake be kardeşim benziyormu fake e felan ?
tabikide şaka yapmış arkadaş cünkü hiçbir şekilde GM ler ile özelden görüşme yapamazsın Exclamation üzerine tıklasan dahi yazamazsın sadece all dan yazarsın Exclamation Wink
tabikide şaka yapmış arkadaş cünkü hiçbir şekilde GM ler ile özelden görüşme yapamazsın Exclamation üzerine tıklasan dahi yazamazsın sadece all dan yazarsın Exclamation Wink
walla kardeşim işim yok sana yalan söylicem istersen mailine yolliyim resmin orjinal halini
SRO[2006-06-29 05-14-53]_43.jpg
dosya adı bu ve açılımıda 29-06-2006 saat 05:14:53.....
walla kardeşim işim yok sana yalan söylicem istersen mailine yolliyim resmin orjinal halini
dostum bak şimdi kime sorarsan sor gm ile özelden yazışamazın ki şahsen bende gm ile karşılaştım kac kez yazamadım nedennse Confused
olabılır hacım bızım bı ark war oda sosun ıstemıs gmden ben ınanmadım ss gordugum halde ama onun onunde gm wardı gargamel senınde onunde olsa ınanayım dıcemde o notıce ı tum server goruo Very Happy herkese cwp mı wersın adam Mr. Green Mr. Green
Arkadaşlar burda gelip fake yaptı diyelim eline ne geçecek yani? Neden yapsın boşuna? Lütfen bir şey yazmadan önce düşünün sonra yazın. Endorphin adlı üyemizi önceden beri tanırım ve hiç bu tür boş şeylerle uğraşmaz. Bilmeden sallamayın lütfen.
Arkadaşlar burda gelip fake yaptı diyelim eline ne geçecek yani? Neden yapsın boşuna? Lütfen bir şey yazmadan önce düşünün sonra yazın. Endorphin adlı üyemizi önceden beri tanırım ve hiç bu tür boş şeylerle uğraşmaz. Bilmeden sallamayın lütfen.
bilmeden salladıgımı neye dayanarak söyledin anlamıs degilim. nerden cıkardın? ikincisi ben yazarken düşünerek yazarım emin ol Exclamation ücüncüsü de, ben gm lerle kac kere karşılaştım birindede özeline yazamadım. arkadasın boş demiyorum ama bende iddia ediyorum gm ile özelden hiçbir şekilde yazışamazsın Exclamation Exclamation Exclamation
N
NephilimAngel
⭐ 19y
tartışılmaya deycek bir konu degil
herkes kendi bildigini yapsın düşünsün uygulasın
dojuan dedigin doğru bende denedim olmadı fakat
edorpin yalan sölemes eski bi arkım
herkes kendi bildigini yapsın düşünsün uygulasın
dojuan dedigin doğru bende denedim olmadı fakat
edorpin yalan sölemes eski bi arkım
tmm yalan solemezde olmaz dedıgın bısı nsl oluo onu annamıom nese hayırlı aksamlar Very Happy Wink
yaw beyler ozmanlar gm isimleri felan yazabiliordunya kabul edio du heralde oda bunlardan biridir zaten caryon cart curt adlı gm yokki kahvekeyfi
yaw beyler ozmanlar gm isimleri felan yazabiliordunya kabul edio du heralde oda bunlardan biridir zaten caryon cart curt adlı gm yokki kahvekeyfi
puahahah oyunun ilk GM leri [GM]Gargamel - [GM]Crayon & [GM]Pizza Wink Exclamation
bilmeden salladıgımı neye dayanarak söyledin anlamıs degilim. nerden cıkardın? ikincisi ben yazarken düşünerek yazarım emin ol Exclamation ücüncüsü de, ben gm lerle kac kere karşılaştım birindede özeline yazamadım. arkadasın boş demiyorum ama bende iddia ediyorum gm ile özelden hiçbir şekilde yazışamazsın Exclamation Exclamation Exclamation
Üslubuna dikkat edersen sevinirim. Yıl 2006 farkındaysan; 2008 değil. Wink
yaw bu konu nereye gelmiş böyle yaw :)))) harbi komik...
arkdaşlar sro beta oldugu günden beri bu oyunu oynuyorum o günü hatırlamıyorum bile 😊 bi bakayım dedim şu screenshotlarıma baktım bu var koyayım dedim... 1ncisi fake gmler pembe yazı yazamazlar... ikincisi eskiden gm ler eğer isterse kendilerine pm atılmasına izin verebiliyor ne yani adam oyunda özelden konuşamayacakmı.... 3ncüsü eskiden gmler pm yoluyla bot kullanan bi çok kişiyi banlıyordu... neyse kapatalım konuyu herkesin ne düşündüğüne saygı duyarım... işte böyle bi screenshot ...
arkdaşlar sro beta oldugu günden beri bu oyunu oynuyorum o günü hatırlamıyorum bile 😊 bi bakayım dedim şu screenshotlarıma baktım bu var koyayım dedim... 1ncisi fake gmler pembe yazı yazamazlar... ikincisi eskiden gm ler eğer isterse kendilerine pm atılmasına izin verebiliyor ne yani adam oyunda özelden konuşamayacakmı.... 3ncüsü eskiden gmler pm yoluyla bot kullanan bi çok kişiyi banlıyordu... neyse kapatalım konuyu herkesin ne düşündüğüne saygı duyarım... işte böyle bi screenshot ...
seni kandırmıslar
Evet ss doğru büyük ban gibi bşiler vardı ozamanlar ve orda partiye giren Ce_Nedra botu biyere takılıo ve gm bunu tespit ettiği için banlanıyordu
Evet ss doğru büyük ban gibi bşiler vardı ozamanlar ve orda partiye giren Ce_Nedra botu biyere takılıo ve gm bunu tespit ettiği için banlanıyordu
ordaki Ce_Nedra kardeşimin karakteriydi hiçbişekilde ban yemedi oda level 57 de falan satmıştı karakterini istanbul bakırköyde bi çocuga ....
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Hiçbir Gm ile pm den konuşamazsın sarı_kedi dogru soylemiş bi aralar GM_xxxxx şeklinde acc açmak mumkundu o sıralar denk gelmiş yakalamışsın
dostum bak şimdi kime sorarsan sor gm ile özelden yazışamazın ki şahsen bende gm ile karşılaştım kac kez yazamadım nedennse Confused
çok doğru söledin böyle bişey olamaz
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap