sarkolata OP ⭐ 17y 11 yil once #1 Herkese bol şans beyler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 11 yil once #2 herkese bol şans TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EnderGelisenOsasunaAtagi ⭐ 14y 11 yil once #3 TŞK. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Super ⭐ 13y 11 yil once #4 Bol şans , panik yapmayın 🤣 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CezaAlp ⭐ 19y 11 yil once #5 Soruları patlatın gelin , 1-2 sene kayıp değildir NOKTABende girecektim ya , kaçırdım :!!&%&! Yaralı style TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Apprehension ⭐ 16y 11 yil once #6 bu 3. girişim 1 kerede girmedim hiç sitres yok ama kızgınım sadece 200 puan alıp çıkıcam diyorum ve nedense çok soru yapıp puan düşüyor bu sefer temkinli olucam -herkese başarılar umarım istediğiniz yerleri kazanırsınız TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Flexi ⭐ 14y 11 yil once #7 herkese bol şans, türkiyede okumak zor aga. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CezaAlp ⭐ 19y 11 yil once #8 Soruların tamamını yayınlayacaklarmı? Yaralı style TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata OP ⭐ 17y 11 yil once #9 %20si hemen tamamı açıklandıktan sonra olması lazımSM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Super ⭐ 13y 11 yil once #10 😜 😜 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Kalkandelen ⭐ 17y 11 yil once #11 Sınava giren tüm kardeşlerime geçmiş olsun İNŞALLAH sınavınız güzel geçmiştir istediğinizi elde edersiniz 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EnderGelisenOsasunaAtagi ⭐ 14y 11 yil once #12 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CezaAlp ⭐ 19y 11 yil once #13 Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi%20si hemen tamamı açıklandıktan sonra olması lazımYayınlansında matematiği çözeyim ozaman 😜 Yaralı style TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil