58900321794 evet arkadaşlar Tc'si ßu Ygs-Lys-Yerleştirme sonuçlarına bakabiliriniz...
Ps: Fizik dalında uzmanlık istiyormuş fakat gelmemiş.
Edit: Tc kimlik nosunu kendi rızasıyla dağıttı.
YGS Türkiye 1. si Bile Yerleşemedi
· 8 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
İnanılmaz Bir Olay .. Türkiyenin Gençlerinin Geleceğini Böyle Köreltiyorlar. Bu Konuya Bir Çözüm Getirmeli ..
KPSS YGS hepsi sorunlu lanet olsun böyle sisteme böyle yöneticiye yapana edene.Gidicem buralardan amerikaya gidicem huzur var orda.
Sonuç:Tercih formu teslim edilmediğinden, yerleştirme işlemine alınmadı.
sanırım sebebi yazıyor sonucun altında
sanırım sebebi yazıyor sonucun altında
Bu adam tıp fakültesi okuyan değilmiydi? Eğer oysa tercih vermeyeceğini kendi açıklamıştı zaten

Adayın sınav sonucuna girdiğimizde 2009 yılında yerleştiği görülüyor. Tamam sistemi savunmuyorum ama adam tercih yapmamış 😜
[ek #12654]
Adayın sınav sonucuna girdiğimizde 2009 yılında yerleştiği görülüyor. Tamam sistemi savunmuyorum ama adam tercih yapmamış :P
summer1: summer1: Şimdi Farketttim 🎅
Ps : eski İmza avatar daha güzeldi hmzsnmz
Ps : eski İmza avatar daha güzeldi hmzsnmz
Herkes öyle diyor yaa daha fazla bu sese tepkisiz kalamam 😜
[ek #12654]
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
8/8 gold pt 7 si 99. 100 olmak üzere 1 isi 104 olmak üzere fll İnt 6 sı nuke 2 si force 6 sunda vip var 1 aylık 12 dg legend rare set leri hazır.. Türkiye-Bosna hersek(Maç sonu : Türkiye 1- Bosna H. 0) Türkiye: 1 - Belçika 1 1 VS 1 UNİQUE ETKİNLİĞİ TROYA | Silkroad Online Türkiye KNİDOS 1 VS 1 UNİQUE ETKİNLİĞİ | Silkroad Online Türkiye