Icerige atla
Extraloob

Ygs ne kadar girdi?

· 39 Yanıt · 2.1K görüntüleme
Advance
Advance OP ⭐ 18y
Evet cevapları alayım beyler, türkçe fen kolaydı matematik disapprove sosyale zaman yetmedi.
39 Yanıt
C
30 soru yaptım 22 si yanlıştır 4-5 doğru çıkar çıkmaz 😄
R
RoqA ⭐ 17y
ŞEMSİYE.
bluesman
bluesman ⭐ 17y
M
Sınav için geçtiğimiz dönemde tek bir test bile çözmemiştim, iyi ki çözmemişim. Bayağı iyi geçti.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Genel yorumlar ne olacak merak ediyorum doğrusu. Malum 2 sene sonra bize de girecek. ^^
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Genel yorumlar ne olacak merak ediyorum doğrusu. Malum 2 sene sonra bize de girecek. ^^

Aynen bende 2 sene sonra giricem ama şimdiden stres yaptım yemin ediyorum.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Sınavda türkçenin sonlarında arka sıramdaki çocuğun tuvalet ihtiyacı gelmiş biraz sorunlu biri gübiydi zaten çıkmaya izin vermediler çocukta sınavı bırakamam dedi resmen sıraya bıraktı bütün o odaklanmam boşa gitti şerefsiz mal yüzünden türkçe-sosyal'dan sadece ümidim var umarım barajı geçerim polislik için
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Geçmiş olsun hacım

CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Mat ve fen çok iyiydi de tr ve sos yaktı beni
Yaralı style
T
tenpanter ⭐ 17y
Türkçe-sosyal iyiydi her zaman ki gibi matematik-fene bakmadım.

Beyin bedava beynimi kullandım yaptım. Niye hamallık yapıyım? Çünkü beyin bedeve.
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
turkce sosyal umitliyim bende, fen eh. mat zortladigim bolum
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Matematikde ilk başta çok heycanlandım 10 boş bırakıp diğerlerine geçtim sonra matdeki boşları halettim az daha matde cortluyodum
Yaralı style
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bu mesaj The Godfather rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sınavda türkçenin sonlarında arka sıramdaki çocuğun tuvalet ihtiyacı gelmiş biraz sorunlu biri gübiydi zaten çıkmaya izin vermediler çocukta sınavı bırakamam dedi resmen sıraya bıraktı bütün o odaklanmam boşa gitti şerefsiz mal yüzünden türkçe-sosyal'dan sadece ümidim var umarım barajı geçerim polislik için

Oha gecmis olsun, gecen sene kadin doguruyordu o da bizim yarim saatimizi almisti..

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
T
tenpanter ⭐ 17y
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj The Godfather rumuzlu uyeden alinti yapildi

Oha gecmis olsun, gecen sene kadin doguruyordu o da bizim yarim saatimizi almisti..

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Kadın mı doğurmuş 😄
Temet Nosce
Türkçe iyiydi, Mat da iyiydi anca Fen çok zor geldi, Sosyale zamanım yetmedi. Bu sene staj yüzünden konu eksiklerim çok oldu onun için seneye gene hazırlanacağım.
M
MenaLons ⭐ 13y
Sayısallar aşırı basitti sosyal zorladı biraz.
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Bu mesaj MenaLons rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sayısallar aşırı basitti sosyal zorladı biraz.

summer5:
T
Tauriel ⭐ 15y
bizde seneye girecez ama millet soru okuyamamıs cok uzun mus
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Abi adam akıllı tüm soruları çözen, mühendislik falan isteyen, iddialı bir arkadaşımız yok mu burda ya? 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: