Yetkim hangi nedenden dolayı alındı ve kim aldı ?
Yetkim neden alındı ?
· 34 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
34 Yanıt
ergenekon'a mı karıştın ne yaptın makara:
rofl
Bilmiyorum bayılıyorlar yetki almaya makara:
Düşün istersen dünü
[F New]Solo Gitarist
rofl
bayılıyorlar yetki almaya makara:
makara: makara:
Düşün istersen dünü
Sen düşün istersen akıl verdik diye mi alındı yetkimiz ?
Herkesin aklı kendine yeter.
Herkesin aklı kendine yeter.
offline. redface
Ne diyorsunuz ya ?
Ne diyorsunuz ya ?
konuyu uzatma bence sen anladin ne oldugunu. yonetim uygun gordugunu yapmis.
@Frityus3, 7 süresiz banlanmıştır 😎
Sen zaten nedenini biliyorsun. Uzatmanın gereği yok. Herşey apaçık ortada.
Sen zaten nedenini biliyorsun. Uzatmanın gereği yok. Herşey apaçık ortada.
Nedir ortada olan ? bilmiyorum nedenin bilsem buraya konuyu açmam
Dün "düşünmeden" o topicte extra hakkında atıp tutuyordun. Tüm forum gelişmeleri gördü. Adam önce küfür içerikli nickler ile onlarca topic açtı. Sonra extra ile halledip özür diledi. İlk topicte ona haklısın vs. diyenlerin hiçbiri o topice gelmedi. Bunların başında sen olmak üzere.
Bundan sonra biri birşey dediğinde biraz sorgulamanı her söylenene inanmamanı ve bir yorum yapmadan önce 2kere yetmiyorsa 10kere düşünmeni öneriyorum sana.
Şimdi nedenini "anladıysan" daha fazla büyütmenin gereği yok. Tecrübe ile sabit sonu pek iyi bitmiyor.
İyi forumlar. ❤️
Bundan sonra biri birşey dediğinde biraz sorgulamanı her söylenene inanmamanı ve bir yorum yapmadan önce 2kere yetmiyorsa 10kere düşünmeni öneriyorum sana.
Şimdi nedenini "anladıysan" daha fazla büyütmenin gereği yok. Tecrübe ile sabit sonu pek iyi bitmiyor.
İyi forumlar. ❤️
Dün "düşünmeden" o topicte extra hakkında atıp tutuyordun. Tüm forum gelişmeleri gördü. Adam önce küfür içerikli nickler ile onlarca topic açtı. Sonra extra ile halledip özür diledi. İlk topicte ona haklısın vs. diyenlerin hiçbiri o topice gelmedi. Bunların başında sen olmak üzere.
İyi forumlar. ❤️
Sen fazla kaptırmışsın kendini bu işlere.
Benim tek yorumum Kemalist hakkındaydı ve olumsuz bir yorumda değildi.Topic'in saat 9'a kadar kitlenmesini söylemiştim arkadaşın banlanması ve topic'in silinmesi bir hataydı ve bunu üyelerin normal karşılaması mümkün değildi haliyle.
Bu yaptığınızda bir hata mesela.
Bir hata daha yaptım ashamed0003 😳 scared1
2 etti makara:
2 etti makara:
🎅
2 etti makara:
🎅
Allah nesenizi artirsin... makara:
NE oluyor ya.Bu ne diktatörlük.istediğimi astırır istediğimi yaşatırım mantığıda nedir.
Bi de pişkin pişkin diğerinide banlayıp bir hata daha yaptım diyor.
Lütfen üçüncü bir hata daha yap.
Yapmazsan hatrım kalır.
Bi de pişkin pişkin diğerinide banlayıp bir hata daha yaptım diyor.
Lütfen üçüncü bir hata daha yap.
Yapmazsan hatrım kalır.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap