beyler uyelıgımı kapatıyosunuz ne yapıyosunuz bu sıte acayıp yavasladı bı tıklıyom extraloob forums vallahı 5 dk da acılıyo artık gıresım bıle kalmadı gezınıp bırseyler ogrenıyoduk artık gezemıyozda ya error verıyo ya gec acılıyo buna bı cozum bulun bence canıma tak ettı.
YETER Ya bıktık artık !!!!
· 7 Yanıt · 855 görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
xD Sakin biraz daha forum içinde ben iyi performans görüyorum ancak ilk açarken biraz yavaş sonra yeterince hızlı yani fazla sorun çıkarcağını sanmıyorum ...
ya bırak allah askına artık sıtede dolasamıyorum bı yere tıklmaya korkmaya basladım yeter bı cozum bulun yoksa error verıyo
ya bırak allah askına artık sıtede dolasamıyorum bı yere tıklmaya korkmaya basladım yeter bı cozum bulun yoksa error verıyo
Bugün giremedim nerdeyse , siteye bi sabah girdim paso general error veriyor .
sorun giderilmiştir, kendi sunucularımıza geçtik 2-3 ay bu kadar ufak defek sorunlar yaşayabiliriz taşlar zamanla yerine oturacaktır.
mimar sinan yapıtlarını yaparken 500 yıl sonra içerisinden çıkan gazlarla daha sağlıklı ve tam oturma sağlayan taşlarla yapmıştır.
mimar sinan yapıtlarını yaparken 500 yıl sonra içerisinden çıkan gazlarla daha sağlıklı ve tam oturma sağlayan taşlarla yapmıştır.
yaa verir beyler olur böyle şeyler ne sinir stres yapıyorsunuz. :S
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de ! T
TitusPullo
⭐ 19y
Çok güzel bir açıklama yapmışsın hocam.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap