ya yuh diyorum size yeter artik ya baktim acilmis konulanrin hepsinde bi kufur bi birbirini asaglama bi biririniize kufur ederken cekilms ss ler
naptiginizi saniyosunuz siz anlamiyorum birbirinize kufur etmeniz sizi tatmin ediyo galba 0-12 yas arasi veletlerin birbirine kufur etmesi icin acilmis bu forum degil ole yerlere gidin yadaaaa insan gibi dawranin
BURDA ARTIK KUFUR;ASSAGLAMA; HAKARET VEYA BUNLARI ICEREN SS LER GORMEK ISTEMIYORUM YOKSA BU KISILER HAKKINDA BISILER YAPILMASI ICIN ELIMDEN GELENI YAPICAM ARTIK ELIMDEN NE GELIRSE
Yeter artik
· 53 Yanıt · 9.1K görüntüleme 0 okuyor
53 Yanıt
T
Turk_Knight
⭐ 19y
Gusel Konustun ama kendin bilmiş Only4You Surekli Kapanmış Yaraları Deşmeye calısıyo
inşallah Mod olamas o Mod olursa Baski bi Forum a Takılırız !!1
inşallah Mod olamas o Mod olursa Baski bi Forum a Takılırız !!1
M
muratko193
⭐ 19y
Evt Bazı Arkadaslar Yuzunden Acılan Konular Nedense Amacından Sapıyo
Selametle...
Selametle...
T
Turk_Knight
⭐ 19y
Evet Haklısın Örnek BEN ! Laughing
yok ya forumda büyük punto kullanma dedik die kafa tutuyon cevap verince suclu oluyorum
sen tartısmaya girebiliyon ben giremiyorum
forumdada durmassan durma cok fazla bi yararlı paylasımın varya senin o yararlı bilgilerini içeren topic i kaybederiz dimi
tartısmadan baska hercules topc inden baska bi yerde takılmayan bi adamın yapabileceği son blöff bu
sen tartısmaya girebiliyon ben giremiyorum
forumdada durmassan durma cok fazla bi yararlı paylasımın varya senin o yararlı bilgilerini içeren topic i kaybederiz dimi
tartısmadan baska hercules topc inden baska bi yerde takılmayan bi adamın yapabileceği son blöff bu
Gusel Konustun ama kendin bilmiş
Güzel konuştun deyip bu konuşmanın tam aksi bi şekilde üçüncü kelimene başladın alkış istiyorum sana! Mr. Green
birazdan tartısma cıkacak Laughing
Sen kahin misin? Mr. Green
T
Turk_Knight
⭐ 19y
Azuhahahhahaha Kardes Ne Desek Suclu Oluyooz Only4You PEşimi bırakmıyo !!!!!!
Gusel Konustun ama kendin bilmiş Only4You
kimsinde sen bana laf atıyorsun
bırakmıcam bu kadar basit
seni madara etmeden senin peşini bırakmıcam
T
Turk_Knight
⭐ 19y
ii de kardes Sen Beni madara Edemessin ki Git Kalıbınla ugraş Mr. Green
ulan sülalene küfür edicem en sonunda o olacak ama yok kafaya koydum küfür etmicem
sizin gibi seviye düşürmicem
simdi
stfu
simdi
stfu
T
Turk_Knight
⭐ 19y
İide Kardes Ben De kufur Etmiyom
Ama Oyunda Köşe Bucak Kaç olm Walla Bi kaç Gun Geçsiin Sırf Seni yakalayıp Pk olacam
Zevk ugruna Kesicem Seni Twisted Evil Twisted Evil
Ama Oyunda Köşe Bucak Kaç olm Walla Bi kaç Gun Geçsiin Sırf Seni yakalayıp Pk olacam
Zevk ugruna Kesicem Seni Twisted Evil Twisted Evil
biraz daha sakin davranın lütfen
siz ortamı gereseniz bir daha gerecek bir ortam bulamaya bilirsiniz
bir laf vardır kesin bu konu hakkında ama ben bilmiyorum bilsem söylerdim
ayrıca bu tür tartısmalar Deneme Modlarımız için pek yararlı değil sizin göreviniz biraz paylaşım birazda yardım capiss Wink
siz ortamı gereseniz bir daha gerecek bir ortam bulamaya bilirsiniz
bir laf vardır kesin bu konu hakkında ama ben bilmiyorum bilsem söylerdim
ayrıca bu tür tartısmalar Deneme Modlarımız için pek yararlı değil sizin göreviniz biraz paylaşım birazda yardım capiss Wink
B
BursaSporLu
⭐ 19y
deneme mod isen denenmenı beklemeden hareket etme
arkadaşım bunları bizde defalarca açtık
sen daha d.modsun nasıl birdaha görmeyeyim diyebiliyorsun ben şahsen diyemiyorum.
sen daha d.modsun nasıl birdaha görmeyeyim diyebiliyorsun ben şahsen diyemiyorum.
Bence bir deneme mod, mod olunca nasıl davranacaksa öyle davranmalıdır ki foruma uygun olup olmadığı anlaşılabilsin.
Tıpkı deneyimli bir öğretmenin müfettiş gelince istifini bozmadan dersini sanki o yokmuş gibi yapmasına benzer..
biliyorum penny de takma die msj attı ama takılmıcak seyi astı adamlara büyük yazma denir adam sanane tarzı seyler söyler
guildimi kötüleyici konu acar
walla bu adamı bu forumdan def edene kadar burdayım
bide 2 gün sonra sınavlarım var ondan sonra sabah 10 ertesi sabah 6 pc basındayım o aralar su yarımcı konular işine bi el atıcam ama herşeyde var bea kardeşim Very Happy bulamıyorımö verilmemiş bilgi en son cleric rehber yapabildim de bakalım bulucaz artık birşeyler Laughing
guildimi kötüleyici konu acar
walla bu adamı bu forumdan def edene kadar burdayım
bide 2 gün sonra sınavlarım var ondan sonra sabah 10 ertesi sabah 6 pc basındayım o aralar su yarımcı konular işine bi el atıcam ama herşeyde var bea kardeşim Very Happy bulamıyorımö verilmemiş bilgi en son cleric rehber yapabildim de bakalım bulucaz artık birşeyler Laughing
B
BursaSporLu
⭐ 19y
Bence bir deneme mod, mod olunca nasıl davranacaksa öyle davranmalıdır ki foruma uygun olup olmadığı anlaşılabilsin.
Tıpkı deneyimli bir öğretmenin müfettiş gelince istifini bozmadan dersini sanki o yokmuş gibi yapmasına benzer..
ben konusma seklını dıyorum deneme mod ise biraz saygılı mod oldugundada saygılı olması gerekır çift karakterlı olsun demıyorum lafı baska yere cekmek ıcın elınden gelenı yapıyon sende Twisted Evil
_
___CrAzY___
⭐ 19y
ulan sülalene küfür edicem en sonunda o olacak ama yok kafaya koydum küfür etmicem
simdi
stfu
Sen zaten bizim seviyemize hiç cıkamadınki :)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap