Icerige atla
Extraloob

Yerleştirme sonuçları bugun acıklanıyor ....

· 9 Yanıt · 1.2K görüntüleme
M
MicroEx OP ⭐ 19y
Evet arkadaşlar yerleştirme sonuçları bugun acıklanıyor 🍺

Kazanan arkadaslar nereye kazandı bizimle paylaşırsa bu topic altında güzel olur 😘
9 Yanıt
W
Warden_ ⭐ 17y
9 Eylul Universitesi / Ingilizce ogretmenligi 😊 telefonda olmasam upload yapardim ama idare edicez artik 😊 3. Tercihim Egeyi beklerken 2. Tercihimin gelmesine biraz uzuldum ama olsun sonucta izmir 😊
H
Sıralamam daha iyi yerlere yetmesine rağmen Cumhuriyet inşaat müh.
T
9 Eylul Universitesi / Ingilizce ogretmenligi 😊 telefonda olmasam upload yapardim ama idare edicez artik 😊 3. Tercihim Egeyi beklerken 2. Tercihimin gelmesine biraz uzuldum ama olsun sonucta izmir :)

welcome to İzmir 😜
J
jöker ⭐ 18y
9 Eylul Universitesi / Ingilizce ogretmenligi 😊 telefonda olmasam upload yapardim ama idare edicez artik 😊 3. Tercihim Egeyi beklerken 2. Tercihimin gelmesine biraz uzuldum ama olsun sonucta izmir :)

- Resim Silinmiş.
Beraberiz kaynaşalım 🍺
M
MicroEx OP ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.
Beraberiz kaynaşalım 🍺

Hayırlı olsun 🍺
W
Warden_ ⭐ 17y
@TillDoomsDAY

Tesekkur ederim 😊 hosbulduk 😊

@xsunx

Kaynasiriz bro 😊
P
Polgara ⭐ 17y
Hayırlı olsun yerleşmesi yapılan her arkadaşa
J
jöker ⭐ 18y

- Resim Silinmiş.
Beraberiz kaynaşalım 🍺

Hayırlı olsun 🍺

Teşekkürler nese:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: