Icerige atla
Extraloob

Yeri Değil Biliyorum Ama onemli

· 23 Yanıt · 2.1K görüntüleme
F
FearlessDiva OP ⭐ 17y
......... is currently blocked from the game and from posting any messages on the homepage

Blocked for Promotuıng Illeggal Program

Block Period:12/11/2010 12/16/2010

6 gun S bottan ban yedim....Nasıl Maıl atabılırım nasıl actırabılırım yardım lutfen ..
23 Yanıt
T
takerisks ⭐ 16y
geçmiş olsun,yapılcak bişey kalmamış,tek çözüm beklemek
F
FearlessDiva OP ⭐ 17y
Msj ile açıldıgını bılıyorum msj ı naısl gonderebilirim....
J
Jaws3r ⭐ 16y
Msj ile açıldıgını bılıyorum msj ı naısl gonderebilirim....

msj ile açıldığını nerden biliyorsun daral:
F
FearlessDiva OP ⭐ 17y
Acılan charlar cok
J
Jaws3r ⭐ 16y
Acılan charlar cok

yahu mantıklı geliyormu. 1 hafta banlanan charın tekrardan banının açılması? daral:
F
FearlessDiva OP ⭐ 17y
Kardesım zaten moralım bozuk kostek olma yardımcı olucaksan yaz olmuyacaksan bırak.....
R
RoyalFlash ⭐ 17y
senin mailini açıp okuyana kadar 1hafta geçer zaten ayrıca açtırmanın imkanı yok arkadaş bilipde söylemiş ^^
F
FearlessDiva OP ⭐ 17y
Benım Msjlarıma anından cevap verıyorlar.Sız bana sadece nasıl atacagımı soyleyın.
Y
Yabuzaa ⭐ 16y
Charimi geri verin yaz 3131 e yolla.
F
FearlessDiva OP ⭐ 17y

Siz adam mısınız ?
N
Niobe ⭐ 17y
Kural bu.

Yemişin 7 gün ban işte bi daha yakalanırsan 14 sün gene yakalanırsan sınırsız ban.

Benm 3 sene önce 2 ay içinde 270 lira harcadıgım çar banlandı 100 yıllığına. Açılmadı bi daha açtırmanın yolunu bulursan banada haber ver yani =)
R
rex* ⭐ 18y

😆
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Bu da yeni moda charım banlandı nasıl açtırıcam. Joymax fazla mı yüz verdi bu maillere ne ^^
J
Jaws3r ⭐ 16y
boş boş konuşuyorsun işte. bide siz adam mısınız diyorsun. yahu adamlar 1 mail atınca geri açıyorlarsa niye banlıyorlarki? Adamlar o 1 haftalık banı bidaha kullanma diye veriyorlar sen 1 mail atasın joymaxa yalakalık yapasın diye değil. 👋
F
FearlessDiva OP ⭐ 17y
Haha Charım Açıldı sız once nasıl açtırmayı ogrencegınızı ogrenun support bosuna yok ^^ Joymax her attıgım maıle anınad cvp verıyor ban yememnın sebebi CFG silk Magdurlugum ıspatlandı hadı dalga gecenlerı goreym ^^
J
Jaws3r ⭐ 16y
Haha Charım Açıldı sız once nasıl açtırmayı ogrencegınızı ogrenun support bosuna yok ^^ Joymax her attıgım maıle anınad cvp verıyor ban yememnın sebebi CFG silk Magdurlugum ıspatlandı hadı dalga gecenlerı goreym ^^

bak işte daha ccf silki doğru düzgün bile söyleyemiyorsun.. sen bize sbottan banlandı dedin sbottan banlandıysa geri açtırmanın şansı yok , eğer ccf deseydin geri açtırabilirdin mail atarak.. bu arada yalan bile atamıyorsun ccf silk ile illegal program kullanmanın alakası bile yok.. CCF yüzünden ban yeseydin orda chargeback yazardı lol daral:
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

bak işte daha ccf silki doğru düzgün bile söyleyemiyorsun.. sen bize sbottan banlandı dedin sbottan banlandıysa geri açtırmanın şansı yok , eğer ccf deseydin geri açtırabilirdin mail atarak.. daral:

uyduruyor abisi 😆
Y
YuGoWorld ⭐ 16y

bak işte daha ccf silki doğru düzgün bile söyleyemiyorsun.. sen bize sbottan banlandı dedin sbottan banlandıysa geri açtırmanın şansı yok , eğer ccf deseydin geri açtırabilirdin mail atarak.. daral:

uyduruyor abisi 😆

Havada durdum şahitlerim var summer1: 😁
F
FearlessDiva OP ⭐ 17y
S bottan ban yedım dıe bırsey yazıyormu orda hepınızmı korsunuz ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: