Icerige atla
Extraloob

Yeri değil ama Acil yardim lazim

· 13 Yanıt · 2.5K görüntüleme
B
ByAti OP ⭐ 16y
Öncelikle Bu hatayi pc açık kaldiktan sonra 20 -22 saat sonra aliyorum. Bot kapatıp tekrar açmayi,clientleri kapatip tekrar açmayi loader veya launcher ile giremeyi demedim ama hep ayni hatayi aliyorum.pcye res attiğim zaman düzeliyor ama 10 char açık oluyor bende ve res atarsam zor toparlıyorum Neden olduğunu anlamayamadim.yardim ederseniz sevinirim.clientless giriyor ama client açmiyor :hfy:
13 Yanıt
A
amasya1993 ⭐ 17y
işlemlerden bak sro clientin açık kalmışmı
D
duzceli81 ⭐ 17y
bu hata bende var bende 14-15 car acıyorum senın dediğin gibi 20-22 saate 1 kere banada oluyor bunun en kısa cozumu butun clinetleri kapatırsan sorun cozulur bende bunun gercek cozumunu bulamadım ama internetten kaynaklandıgını dusunuyorum
V
Viski ⭐ 18y
bu hata bende var bende 14-15 car acıyorum senın dediğin gibi 20-22 saate 1 kere banada oluyor bunun en kısa cozumu butun clinetleri kapatırsan sorun cozulur bende bunun gercek cozumunu bulamadım ama internetten kaynaklandıgını dusunuyorum

aynen bendede oluyor bnde 12-13 tane char açıyorum sabah bakıyorum aynı hata ama sorunu bende bulamadım 🙄
A
amasya1993 ⭐ 17y
auto loginle ilgili sorun
B
ByAti OP ⭐ 16y

oto login ile alakalı deil,normal client ile açmayi deniyorum hata.
E
Aynı problem başıma geldi. Kurulu codec pack veya codec'li programınız varsa bu sorunu verir. Bunları silip bir deneyin.
_
_DeadLy_ ⭐ 17y
Byati ve diğer mbot kullanan arkadaşlar , bende de dil değişmiyor. Sağ köşede Dil Türkçe yapıyorum sadece sağ tarafta bulunan ex -sp bilgileri türkçe oluyor diğerleri yine yabancı lütfen yardımcı olur musunuz?
A
amasya1993 ⭐ 17y

oto login ile alakalı deil,normal client ile açmayi deniyorum hata.

e işte diyorum ya sro client açik kalıyor
F
FaR_CRY ⭐ 17y
konu gerekli bölüme taşınmıştır

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: