Icerige atla
Extraloob

Yepyeni bir iPhone hatası!

· 13 Yanıt · 2.5K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Yepyeni bir iPhone hatası!

iPhone 4'te yaşanan sinyal sorunundan sonra başka bir hata daha dikkatleri üzerine çekti. Bazı iPhone 4'lerin yan tarafındaki ses kontrol tuşları yanlış yerleştirilmiş.

Telefonun yanında gösterilen tuşlarda resimde de gördüğünüz gibi üstteki tuşun "+" olması gerekiyorken, alttaki tuş "+" olmuş durumda. Ancak tuşların fonksiyonlarında bir değişiklik yok, üstteki üzerinde "-" işareti olan tuşa bastığınızda ses açılıyor, alltaki "+" işaretli tuşa bastığınızda ses kısılıyor. Yani yalnızca işaretlerin yerleri değişik.

Belki sinyal sorunu kadar büyük bir sorun değil ama kim yeni aldığı bir telefonunda özellikle iPhone 4'te böyle bir hata görmek ister ki?
13 Yanıt
J
JetHomme ⭐ 19y
Daha neler görücez. Bu adamlar test aşamasına sokmadanmı piyasaya sürüyor bu telefonları anlamadım.
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Apple'ın adını zedelediler.
T
Tuxedoed ⭐ 18y
Ahh ahhh daral:
Steve'e dedim o kadar şunları bir test et, yok sabırsız parayı gördü mü veriyor malı 😆 😆
S
SnowFlake ⭐ 18y
😆 kafamı ekranın içine sokup baktım yine de bu resimde "+"yı üstte görüyorum ne ayak 😁
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
😆 kafamı ekranın içine sokup baktım yine de bu resimde "+"yı üstte görüyorum ne ayak 😁

belki de haber editöründe hata vardır 😁
Q
Quattro ⭐ 19y

Yanlış yerden bakmışsın tersden bakacaktın makara:

Ps: Basarım parayı alırım iphoneyi ne derlerse desinler 3g yeni sattım zaten 😎
F
ferhat121 ⭐ 18y
😄 ılgınc bı durum bole hata yapmaz ama bakalım 😄
H
hmzsnmz ⭐ 19y
İyi ki almamışım kim uğraşacaktı hatalarla falan pff 😜
[ek #12654]
E
Extrowe ⭐ 16y
Güzelim telefon üzerinden milyonlar kazanabilecekken kontrol etmeden satmanın sonuçlarını görürler yakında 😜
J
Josephine ⭐ 17y
Nokia akar 😎
R
RiqueLme ⭐ 19y
Nokia akar 8)

durdurulamaz ne elma ne armut durdurur Nokia yı
P
PwneD ⭐ 18y
iPhone 3G aKar 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap