Hindistan'da bir rahip, iki gün sonra yeniden doğacağını söyleyerek kendisini öldürdü.
Polis, Manoj Baghel adlı Hindu rahibin, Chhattisgarh eyaletinin Raigarh bölgesindeki tapınakta, yandaşlarından oluşan bir grubun önünde kendisini zehirlediğini söyledi.
25 yaşındaki rahibin hastaneye kaldırıldıktan sonra öldüğünü kaydeden polis, olayın kayıtlara intihar olarak geçtiğini, ancak yandaşlarının rahibin tapınağa geri döneceğinde ısrarlı olmaları yüzünden, cesedin otopsiye alınamadığını, olacakları görmek için beklediklerini kaydetti. Polis, kalabalığın bu akşama kadar dağılmasını beklediklerini de bildirdi
Yeniden Doğmak İçin Kendini Öldürdü!
· 27 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
Zeki insanın hali bir başka oluyor. nerden biliyormuş acaba 😄
Zeki insanın hali bir başka oluyor. nerden biliyormuş acaba :D
Zeki İnsan 😁
J
Journalist
⭐ 19y
insan zekasının büyük bölümünü kullanmaya başladı artık 😄
allahım ya pıskıpat bu ınsanlar p ıcın tesekkurler
Bakalım Geri Gelecekmi 😆
Bakalım Geri Gelecekmi 😆
bugün yolda gördüydüm 😄
Şimdi diyodur Ah salak kafam Pisi Pisine gittim
N
NephilimAngel
⭐ 19y
Kesin gelir xD
Reakarnasyon var sanıyordu herhalde.
ee manyak bol dünyada buda 1 tanesi bunlardan
3 aylık bebe geliyormuş ben geldiiiiiiiiim:D
Doğup da bir önceki yaşamını hatırlayan birini görmedim, hatırlamıyorsan zaten bir anlamı yok. Ha yeni doğmuşsun 0`dan ya da 2. el ruh ile doğmuşsun. İki türlü de yaşamında bir değişiklik olmuyor. O yüzden reenkarnasyona inanmak mantıksız derim. 😜 Öl öl yeniden Dünya`ya gel ne bu be?
Doğup da bir önceki yaş****** hatırlayan birini görmedim, hatırlamıyorsan zaten bir anlamı yok. Ha yeni doğmuşsun 0`dan ya da 2. el ruh ile doğmuşsun. İki türlü de yaşamında bir değişiklik olmuyor. O yüzden reenkarnasyona inanmak mantıksız derim. 😜 Öl öl yeniden Dünya`ya gel ne bu be?
+1 😄
Reakarnasyon var sanıyordu herhalde.
reakarnosyon mu
reenkarnasyon değıl mi o yahu
Adam yıllarca inandı atalarına,reankarnasyon dedi ruh dedi geri geliyor dedi birileri bu da inandı.Şimdi öbür tarafta atalarını görmüştür. ''hşş hani geri dönecektim lan?'' Hani lan bırakmıolar ?''
vah vah yazık yahu adamcağız kimbilir ne kadar da inandı
Allah AkıL fikir versin... xD
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Kendini pvpde sandı galiba 😄
T
TitusPullo
⭐ 19y
Bu arkadaşı son zamanlarda gören yada duyan var mı xD
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap