Icerige atla
Extraloob

Yeni TÜRKİYE

· 7 Yanıt · 3.5K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Hertürlü teröristin giriş yaptığı , 1.3milyon kimliği belli olmayan suriyelinin olduğu ve terörizimin barındığı ülke oldu artık.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
7 Yanıt
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y

böyleleride var birde.

Gerçekten osmanlıyı isteyen halen var ilginç.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
seneye kaciyorum arkama bile bakmadan 💀
M
Mojito ⭐ 18y
Üniversite toplumunun yüzde %99' u gelecekle ilgili umutsuz olduğu bir Türkiye.
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Hizmet yapsinda , çalarsa çalsin benden yana helal olsun diyen kitleye sahip ,Türkiye.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
İlk dört harfinin bozulmaya başladığı ülke , ülkemiz.
C
Birde şu osmanlı kafasını isteyen kadınlarımızın yanında şeriatın gelmesini isteyenleri de yok mu o yaşadığı kafaya bitiyorum abi. Ulan at kafalı ( temsili falan olmayanından, kafasını o şekil saranlar aynı şekilde görünüyor.) şeriat geldiğinde 2. - 3. sınıf insan muamelesi göreceksin affedersiniz itin bi tarafına sokmayacaklar seni. Hala şeriat diye çemkiriyorsun. Okutmayacaklar ulan seni okutmayacaklar, o bunları yazdığın internetini alacaklar elinden senin be. Bazende durum düşünüyorum ki müstehaktır bunlara anasını satayım yaranamazsın. Ama bir tarafta da annem , kardeşim var, belki gelecekteki kızım var.
-Kusura bakmayın bunları gördükçe sinirlerim hopluyor doluyum çok. Kelimelerim sert olabilir.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: