Icerige atla
Extraloob

Yeni t-shirt baskım

· 9 Yanıt · 1.5K görüntüleme
B
Ben de OP ⭐ 17y
Bundan önce 3D olarak "Sorry for party rocking" 'i bastırmıştım.
Şimdi yeni 3D tasarımım olan Madonna 'yı bastırıcam.

Spoiler

[uyari][/uyari]

Yorumlarınız neler ?
9 Yanıt
lemonade
lemonade ⭐ 17y
güzel güzel de gözlükle mi bakinca 3D görüncek?
B
Ben de OP ⭐ 17y
güzel güzel de gözlükle mi bakinca 3D görüncek?

Görünüşü 3D özelliği varmış gibi duruyor ama gözlükle bakınca nasıl gözükür bilmiyorum. 🙄
F
favretto ⭐ 16y
Bende qr barkod ile bir t-shirt bastıracaktım ama herkez elinde qr barkod okuyan telefonlarla gezmediği için vazgeçtim 😊
S
Shroud ⭐ 17y
Sen mi basıyosun yoksa bastırdığın bi yer mi var ? benimde var istediğim bir iki t-shirt
B
Ben de OP ⭐ 17y
Bende qr barkod ile bir t-shirt bastıracaktım ama herkez elinde qr barkod okuyan telefonlarla gezmediği için vazgeçtim :)

İnsanların senin tişörtünün üzerinde telefonunu gezdirecek hali yok 😄 Ama ilginç olabilirdi. 👍

Sen mi basıyosun yoksa bastırdığın bi yer mi var ? benimde var istediğim bir iki t-shirt

Tasarımını ben yapıyorum ama basması bana ait değil. Bizim burada tişört baskı yapan yer var gidip oradan bastırıyorum. 20 TL'ye.

Müdür herşey aynı gözlüklede aynı şekilde görüküyor 😜

Sağlık olsun o zaman 😄 En azından ilginçliği yeter 🤘
S
Shroud ⭐ 17y
aslında akıllıca ya biliyomusun pazartan al fanila git bastır hem ucuz hem kendi göz zevkin hoşmuş
A
AAnGeLL ⭐ 18y
tish-o da kullanabilirsin orasıda çok kaliteli ve istediğini basabiliyosun
B
Ben de OP ⭐ 17y
tish-o da kullanabilirsin orasıda çok kaliteli ve istediğini basabiliyosun

Ben pek öyle internetten alışveriş yapan tiplerden değilim. Hazır oturduğum yere yakın bu basım işlerini yapan dükkan var iken neden internetten bastırayım + bastırdığım yer kendi tişörtlerini bastırıyor tekstil fabrikasında, özel basım vs. neyse reklama gerek yok ama bakmak isteyen olursa ; http://www.tisortsepeti.com.tr 'den bakabilirler.

aslında akıllıca ya biliyomusun pazartan al fanila git bastır hem ucuz hem kendi göz zevkin hoşmuş

Pazardan almana gerek yok fanila falan 😄 20 TL 'ye tişört onlardan + baskı yapıyorlar zaten (yani bizim burası öyle diğerlerini bilemem) ashamed0003

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: