Icerige atla
Extraloob

Yeni sw gelir mi? inka or kahire

· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme
x_raptor_x
x_raptor_x OP ⭐ 17y
aRKADAŞLAR yeni sw gelirmi yarın.
12 Yanıt
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Büyük ihtimal gelecektir.
x_raptor_x
x_raptor_x OP ⭐ 17y
Büyük ihtimal gelecektir.

inş gelir 5 çar açıp orda kasacağım.

1 tank
1 clerik
1 wiz clerik
1 wiz bard
1 wiz bard
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bence gelmeyecek ama her Legend ile bir server geldi bunda da gelirse hiç şaşırmam.
x_raptor_x
x_raptor_x OP ⭐ 17y
bence gelmeyecek ama her Legend ile bir server geldi bunda da gelirse hiç şaşırmam.

inş gelir üstad çok heveslendim yeni sw de kasmaya. update noticesi ne zaman açıklanır acaba.

5 çarı aynı pt de kasıp ilk 10 a yerleşmek istiyom. yeni stall sistemiyle düşen itemleri satıp golddda yaparım.

aklıma takılan clerik str mi olsun int mi .
A
akreps ⭐ 19y

inş gelir üstad çok heveslendim yeni sw de kasmaya. update noticesi ne zaman açıklanır acaba.

5 çarı aynı pt de kasıp ilk 10 a yerleşmek istiyom. yeni stall sistemiyle düşen itemleri satıp golddda yaparım.

aklıma takılan clerik str mi olsun int mi .

bencede gelmez yakın zamanda arka arkaya 2-3 yeni server açtılar zaten. uzun bi süre beklemeyin bence. ☕ 😎
_
Yeni Gelecek Bir Server olursa Muhtemelen Adı Inka [inka] olacaktır.

Bknz. Son Acılan Server İsimleri Maya - Azteca ikisinin ortak özellliği Bunlar bir uygarlıktır ve Bu uygarlıklar Orta Amerika ve Güney Amerika çevresinde kurulmuştur. INKA da bu Uygarlıkların 3.Südür. Tahminimce Gelecek Olan serverın İsmi Inka'dır ve USA Damgası ile Görürüz Bunuda.

[TAHMİNEN]
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Yeni Gelecek Bir Server olursa Muhtemelen Adı Inka [inka] olacaktır.

Bknz. Son Acılan Server İsimleri Maya - Azteca ikisinin ortak özellliği Bunlar bir uygarlıktır ve Bu uygarlıklar Orta Amerika ve Güney Amerika çevresinde kurulmuştur. INKA da bu Uygarlıkların 3.Südür. Tahminimce Gelecek Olan serverın İsmi Inka'dır ve USA Damgası ile Görürüz Bunuda.

[TAHMİNEN]

Aynı tahmini bende yapmıştım^^

Ama Inka değil de Kahire gelcek diye düşünüyorum.
_
Bilmiyorum ama Kahirede Mantıklı. 2 USA Serveri var şuan yanlış hatırlamıyorsam.
Mısırlılar adına da bir server açmak mantıklı
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Mısırlılar adına değil, oyuna İslam geleceği için böyle bir tahminde bulundum
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
gelmesi muhtemel yeni server isimleri ; INKA, KAHIRE

wallahi bu 2 isimde server gelsin alnınızdan öpeceğim ne muhteşeme tahmin bunlar helal olsun kuzularım diyecek söz yok sayılı saatler kaldı yarını merakla bekliyoruz.
x_raptor_x
x_raptor_x OP ⭐ 17y
gelmesi muhtemel yeni server isimleri ; INKA, KAHIRE

wallahi bu 2 isimde server gelsin alnınızdan öpeceğim ne muhteşeme tahmin bunlar helal olsun kuzularım diyecek söz yok sayılı saatler kaldı yarını merakla bekliyoruz.

evet üstad arkadaşlar i tahmin etmiş. inka kulağa daha hoş geliyor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: