Ben şu anda oyundayım bi eleman globalden link verdi softmod linki lütfen bi deneyip sonuçları söyleyin ben oyundayım şu anda bakamıyorum.
rapidshare.com/files/81236131/softmod.rar.html
Yeni Softmod Bi Deneyin
· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
J
Jason Walker
⭐ 19y
pek güvenli olduğunu sanmıyorum . çünkü globalden verilen linkler pek iç açıcı olmuyor.
Arkadaslar bi tarasanız virüs bulansınca cıkmıo benım pc den
evet biri taratsında görelim harbici softmod mu
hmm
hmm
a-squared benim virus programım birsey bulmadı ama ben dosyayı calıstıramadım herhalde calısmıyodurda
x33 fln war dosyada virüs mü deqilmi gerisi modlara kalmıs virüsse banlayın yok degilse soyleyin de kullanalım
B
Bordo_Bere
⭐ 19y
büyük ihtimalle virüs vardır.modlar veya adminler dosyalara bakarsanız seviniriz.
1 mb ye softmodmu olur ya
yaw deneyin belki dogrudur ya
Botsuz oynıcak soft modu duyucak oyundan cıkmıcak bırı ha Very Happy
2 bır kurulum dosyası gıbı gorunuyor
3 ıcındekı dosyaları actıgında sro ıle ılgılı hıc bırsey yok
x33.dll dosyası sadece orjınal calısan bır bot olsa setup edılmıs bıle olsa x33.dll de setup ıcıne alınır
4. bot calısıtacaklar depfreze ile denesin buyuk ıhtımal ile calısmıcak sakın bunu normal sekılde acmayın acarsanızda ılk actıgınızda hata verır ıse mutlaka format atınız.
2 bır kurulum dosyası gıbı gorunuyor
3 ıcındekı dosyaları actıgında sro ıle ılgılı hıc bırsey yok
x33.dll dosyası sadece orjınal calısan bır bot olsa setup edılmıs bıle olsa x33.dll de setup ıcıne alınır
4. bot calısıtacaklar depfreze ile denesin buyuk ıhtımal ile calısmıcak sakın bunu normal sekılde acmayın acarsanızda ılk actıgınızda hata verır ıse mutlaka format atınız.
tarama sonucu
http://img218.imageshack.us/img218/185/adszzzke8.png
http://img218.imageshack.us/img218/185/adszzzke8.png
dikkkatttt virüs indirmedi bile..... uyarı verdi.....
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
dosyaya cift tıkladıgımdada hic birsey olmuyor islemlerdede gozukmuyor
U
unsterblch
⭐ 19y
virüs yok ama çalışmıyor eğer bu dosyayı tahmin ettiğim siteden alıp koyduysan bu dll dosyası bozulalı 2 gün oldu
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap