Icerige atla
Extraloob

<<<<<Yeni SM>>>>>17 subat 00:30 calsıyo

· 56 Yanıt · 4.0K görüntüleme
F
fox89hakan OP ⭐ 19y
SroBot 1.86c surumunde calısyo
http://rapidshare.com/files/86768568/sroboten1.86c.exe
0x33
http://rapidshare.com/files/92449633/0x33.rar
Orjinal Clinent
http://rapidshare.com/files/84204562/E1.141sro_client.rar
butun dosyalar
http://rapidshare.com/files/92452987/Bot.rar
Botu Nasıl Kurarım ?
Silkroad klasöründe
bot diye birde x33 diye dosya açın.
bot klasörüne 1.86c botu kurun .
x33 klasörüne Loader ve x33.dll yi atın.
bot dosyasında parmagı tıklatın clienti göstertin.
sonra Loader a tıklayın bir Uyarı gelecek Yes e basın e Oyuna bağlanın Kolay gelsın...

BEYLER Posedion serverınde oyanan arkadaslarımız masters guıldınde wıldrunner denen bır adı kendını bısey sannetden adam oyuna gienler PM atsınlar bura ıyı bıyer tam hatırlamıyom bu guılde olupta wıcdanı olanada kullanmasın bu botu öyle adam lara bot yok bızde
Eksikler MOD lar tafından DUzeltılecektır
56 Yanıt
E
Exqusei ⭐ 19y
dostum ellerine sağlık güzel paylaşım; başlığını küçültebilirmisin
O
ozan1234 ⭐ 18y
DENİCEM
F
fox89hakan OP ⭐ 19y

dostum ellerine sağlık güzel paylaşım; imzanın orda eski mod yazıyo, kahvekeyfi ozaman başlığın küçükyazılması gerektiğini bilirsin heralde detective

BOTUN cıktıgını bagırıyom sence kuculmelımı kalamalımı boyle Very Happy ıstek olursa kuculturum
O
ozan1234 ⭐ 18y
çalışıyorsa allah razıolsun çalışmıyosada teşekkürler inşallah çalışır
F
fox89hakan OP ⭐ 19y

çalışıyorsa allah razıolsun çalışmıyosada teşekkürler inşallah çalışır

calısıyo evede BAN yedıgım ıcın gıremıyom ss bırakamadım
O
ozan1234 ⭐ 18y
valla yüklüom boş bi servere girerim.. çalışırsa belirtirim....teşekkürler arkadaşım(rapid 14 dk beklememi söluyo 14 dk nası dayanabilcem:D)
E
Exqusei ⭐ 19y

dostum ellerine sağlık güzel paylaşım;

BOTUN cıktıgını bagırıyom sence kuculmelımı kalamalımı boyle Very Happy ıstek olursa kuculturum

bağırmana gerek yok be dostum. popcorn kasma kendini zaten yarın heryer bu konudan kaynıcak. bu konuyu okumadan gereksiz bi sürü konu açılcak Evil or Very Mad
F
fox89hakan OP ⭐ 19y
Eleziglee nin oyundan cıkacagı yok sabıte cekın sunu lınklerı farklı bır konu acmayın su wıldrunner ıpnesınede sowun poseıdon dakıler
F
fox89hakan OP ⭐ 19y

dostum ellerine sağlık güzel paylaşım;

bağırmana gerek yok be dostum. popcorn kasma kendini zaten yarın heryer bu konudan kaynıcak. bu konuyu okumadan gereksiz bi sürü konu açılcak Evil or Very Mad

yarın saat 5 de patlayacak engec 8 de Very Happy kullanan kullansın 0x33 cemıyetı gorene kadar Very Happy anca
O
ozan1234 ⭐ 18y
bilio musunuz sabahtan beri siteye girip bakıyom çıktı mı die rapidden nefret adiom
x33 dosyasını alternatifi war mı?
E
Exqusei ⭐ 19y

Eleziglee nin oyundan cıkacagı yok sabıte cekın sunu lınklerı farklı bır konu acmayın su wıldrunner ıpnesınede sowun poseıdon dakıler

dsotum lütfen forum kurallarına uyalım ve küfür içerikli hiç bir kelime kullanmayalım. burası bizim yani hepimizin sitesi. küfürlü laflarla kirletmeyelim bu siteyi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Fox Mesajını Editle Uyarı Vermek İstemiyorum Wink
F
fox89hakan OP ⭐ 19y

dsotum lütfen forum kurallarına uyalım ve küfür içerikli hiç bir kelime kullanmayalım. burası bizim yani hepimizin sitesi. küfürlü laflarla kirletmeyelim bu siteyi

hak edene herde derım ben
E
Exqusei ⭐ 19y
o heryer lütfen burası olmasın extraokk
F
fox89hakan OP ⭐ 19y

o heryer lütfen burası olmasın extraokk

o yer burası degıl ama o posedıyonda bura alehıne atıp tutuyo ve mod ların hakında onuda sen bılıyon mu¿
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Olmuyo Olmuyo Olmuyo .... Crying or Very sad Crying or Very sad
Special thx to Flexi
D
DeSwa ⭐ 19y
onlar tampaylas dan elemanlar uyardık bazılarını kaale almadi bizi.
F
fox89hakan OP ⭐ 19y
Ben bılmem Elazigli dedıgı ıcın duzeltım herkeze ıyı geceler
O
ozan1234 ⭐ 18y
yükledim şu an oyuna giriom bilgi weririm....

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: