Sparkle OP ⭐ 10y 7 yil once #1 -Düşüncelerinizi yorumda belirtebilirsiniz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Melon ⭐ 15y 7 yil once #2 Hiç birinin tipin de hayır yok TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 7 yil once #3 Damat hazinenin başına geçti. Dolar deli yükseldi açıklandıktan sonra... 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
ExcI ⭐ 10y 7 yil once (düzenlendi) #4 Maliye Bakanı ekonomi konusunda başarısız çıktı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
ExcI ⭐ 10y 7 yil once (düzenlendi) #5 ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CezaAlp ⭐ 19y 7 yil once #6 Kim la bunlar Yaralı style TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Flexi ⭐ 14y 7 yil once #7 Selamunaleyküm tayfası. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 7 yil once #8 İçim açıldı, özellikle Soylu’yu görünce.. [F New]Solo Gitarist 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Toxicated ⭐ 18y 7 yil once #9 Vatanımıza milletimize hayırlı olsun. İnşallah herşey bundan sonra daha güzel olur. Herkes çok şey bekliyor, çıta çok yükseldi. Eğer ki tersi olursa son 5 yılı olur.. EXL | SRO | İŞKOLİK TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K0mpedan ⭐ 13y 7 yil once #10 Çıta çok mu yükseldi ? tamam kendime verdiğim sözü tutuyorum yazmıyorum ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 7 yil once #11 Çıta çok mu yükseldi ? tamam kendime verdiğim sözü tutuyorum yazmıyorum ^^Yükseldi tabi mesela dolar yine yükseldi 😄 [F New]Solo Gitarist 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil