O.o
YENİ SINIRSIZ HP SCROLL ACMA BUGU
· 20 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
😆
- Resim Silinmiş.
|
|SicknesS|
⭐ 17y
nasıl yapıldıgını bilen varmı? 😱
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
nasıl yapıldıgını bilen varmı? 8O
ben biliyorum ama sölemek istemiyorum sonra millet ölümsüz oluyor xD
Normaldir 😄
Nasıl Yapılır?
Oyuna girin teleport a gidin scroll'un 1. sini açın ikincisini skill yerleştirğimiz F1'de 0'a koyun maksak Enter a yakın olsun. Sonra teleport olma yerini aç ve mouse'u gideceğin yerin üstüne getir mesela 1.Teleport ta Donwhang e getir ve snra üstten scroll u siliomuş gibi sol tıkla ve Yes veya No uyarı vericek onu tıklama VEEE ENTER SNRA ''0'' SNRA TIKLA oldu 😊
Oyuna girin teleport a gidin scroll'un 1. sini açın ikincisini skill yerleştirğimiz F1'de 0'a koyun maksak Enter a yakın olsun. Sonra teleport olma yerini aç ve mouse'u gideceğin yerin üstüne getir mesela 1.Teleport ta Donwhang e getir ve snra üstten scroll u siliomuş gibi sol tıkla ve Yes veya No uyarı vericek onu tıklama VEEE ENTER SNRA ''0'' SNRA TIKLA oldu 😊
S
ShapeShifter
⭐ 18y
Girince deniyelim bakalim sağol Blue_DRAGON . (:
X
xlorxlarge
⭐ 18y
blue dragonun dediği gibi yaptım olmadı 😊
|
|SicknesS|
⭐ 17y
Nasıl Yapılır?
Oyuna girin teleport a gidin scroll'un 1. sini açın ikincisini skill yerleştirğimiz F1'de 0'a koyun maksak Enter a yakın olsun. Sonra teleport olma yerini aç ve mouse'u gideceğin yerin üstüne getir mesela 1.Teleport ta Donwhang e getir ve snra üstten scroll u siliomuş gibi sol tıkla ve Yes veya No uyarı vericek onu tıklama VEEE ENTER SNRA ''0'' SNRA TIKLA oldu :)
Yapamadım :&
C
chipshajen
⭐ 17y
Uhhhuu 😊 benim banka onlarla dolu 😊 bi yapayımda tabi yapabilirsem 😊 isy keseyim 😜
W
Weird Thoughts
⭐ 17y
Spoiler

güzel gözüküyor SP hoşuma gitti dogrusu 🍿
Bizede öğretin yaw 😜
O
Optimus Prime
⭐ 18y
😱 😱
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Hahaha.Bende 2800'lük Hp scrollar var.Eğer öğrenirsem FW'de kaçın benden 😆
yapamadım o kadar ugraştım 😞
Bendede Olmuyor ama Legall Olduğunu Söylüyorlar.
beyler sakın yapmayın bunu yaparsanız ban sebebiymiş wallahı çarımı sevdiğim için yapmıyorum 😄 ama yapasımda var
I
infusserabLe
⭐ 18y
güzel SS ler paylaşım için ty
D
desTibaa `
⭐ 17y
:D:D haha kolay bi bug
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap