Icerige atla
Extraloob

Yeni sınıfım berbat

· 65 Yanıt · 6.8K görüntüleme
B
B7B OP ⭐ 16y
Tam çapulcu sınıfına düştüm. Bahçelievler anadolu lisesine geçtim fakat sınıfım iğrenç. Adam gibi muhabbet yapan yok herkes özürlü gibi, yanımda oturan çocuga soruyorum neden az konuşuyosun diye çocuk bana konuşurken yoruluyorum diyor. Tüm sistemim çöktü sınıf mı değiştirsem ne yapsam, tecrübeli birileri bi yardım edebilir mi?
65 Yanıt
A
Ahaha Konuşunca yoruluyorum ^^ Tam ameleymiş
Ps:Kolay gelsin
T
takerisks ⭐ 16y
daha çömsen okulun ilk zamanı sınıf öyle olur eğer okul değiştirdiysen bi hafta bekle ortamı gez sınıflara bak geçiceğin sınıfı belirle
S
shneZee ⭐ 18y
Tam çapulcu sınıfına düştüm. Bahçelievler anadolu lisesine geçtim fakat sınıfım iğrenç. Adam gibi muhabbet yapan yok herkes özürlü gibi, yanımda oturan çocuga soruyorum neden az konuşuyosun diye çocuk bana konuşurken yoruluyorum diyor. Tüm sistemim çöktü sınıf mı değiştirsem ne yapsam, tecrübeli birileri bi yardım edebilir mi?

Özürlü vs aşağılayıcı kelimeler kullanmayalım insanlar hakkında öncelikle bu senin şansınmış yapabileceğin fazla birşey yok ya sınıfını değiştireceksin yada onlar gibi olacaksın. 🙄
B
B7B OP ⭐ 16y
@AngeLicMoon
Öyle kardeşim ya sınıf çok berabat fakat söyle bir durum var tek bizim sınıf böyle diğer sınıflar normal eğlenceli
@takerisks
bakıcam artık moralim 0
@shneZee
bro harbi özürlü ama 450 felan yapmış olsalar fayda etmez sınıfın %95 i özürlü arkada duvar kenarında kızlar geçmiş konuşmuyorlar hiçbir laf etmiyorlar, zaten eski okulumda bi arkadaşım vardı o da öyle mongol bi yaşam tarzı benimsemişti daha kimseyle konşmadı kızın sesini tam bilmiyorum 6-7-8 beraberdik birde o kadar kötü yani durum
T
TheCombo ⭐ 19y
hehe sen gene iyisin ben 2 ye geçtim düzdeyim haliyle ^^ TM seçtik gerçi alanda kalktı ama TM derslerini seçtim işte bi çalışkanlar sınıfı yapalım demişler okulda bi ton çalışkan erkek var bula bula beni bulmuşlar 27 kız var bi tek ben erkeğim
E
EmmaW ⭐ 19y
dilekçe ver sınıf değiştir
H
Hyperion ⭐ 17y
hehe sen gene iyisin ben 2 ye geçtim düzdeyim haliyle ^^ TM seçtik gerçi alanda kalktı ama TM derslerini seçtim işte bi çalışkanlar sınıfı yapalım demişler okulda bi ton çalışkan erkek var bula bula beni bulmuşlar 27 kız var bi tek ben erkeğim

daha ne istiyon ^^
T
takerisks ⭐ 16y

ohhhh be şansa bak A.(Antony) Q.(Queen)
B
B7B OP ⭐ 16y
Sınıf değiştireceğim idarede tanıdık var
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sınıf değiştirme kuzum 2 hafta ortamı kokla sonrasında bakarsın başının çaresine.
T
TheCombo ⭐ 19y
Daha ne istiyon demişsinizde beden eğitimi dersinde dazlak gibi kalmak anlatılamaz 😄 bide 2 hafta bekle felan demişsiniz sınavlar başlamadan sen değiştirmeye bak...
B
B7B OP ⭐ 16y
Öyle yapacağım diğer sınıflardaki muhabbeti görseniz tenefüslerde full onlar ile takılıyorum acayip eğleniyoruz bizim sınıf tam mal harbi küfür diye kimse editlemesin tam açıklaması MAL
T
TheCombo ⭐ 19y
ben MAL a hasretim ^^
B
B7B OP ⭐ 16y
Bahçelievler anadolu lisesi 2. kat 9-F sınıfı gel 29 tane mal gör
P
Pro ⭐ 18y
ben MAL a hasretim ^^

😆 😁
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
bizim sınıf full cafe takılıyor muhabbet desen her fırsatta gerçekleşiyor ^^ sınıfa 2 yeni kız gelmiş bunlarla da muhabbeti kurup bağlamak lazım 😜
B
B7B OP ⭐ 16y
Yav anlatmayın şöyle içm gtti neyse sınıfmı değiştirym de yeni sevgililermn resmini atarım 😁
P
Pro ⭐ 18y
Bende daha goremedim sinifimi ins. adam gibi insanlar vardir...
T
TheCombo ⭐ 19y
bide hocaların yaptığı espiriler beni bitiriyor.
Oğlum Sen Numunelıkmisin?
Kızlar buna iyi bakın
Kendine dikkat et kızlara benzeme
Bizim okuldayken resim bölümünde öyleydi.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: