Rev6da Petra diye server eklenmiş ve şuan check gösteriyor..server listesinden bakıldıgındada Petra Check gözüküyor..Sanırım bugun serverlar kapanacak ve Petra hizmete girecek..
- Resim Silinmiş.
Yeni serwer Petra..
· 26 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
Bi char açıp kasmaya başlayacam ^^
eglenmeye gelıorum pm: BlacK_JacK bulusalım :D:D
olur extraloob guild kuracak oraya geçeriz..bugun olmazsa legend 5 plus ile gelecek ^^
C7 hatası alan varsa pcye res atsın geçiyor bu petra yüzünden c7 veriyor login olurken pcye res atarsanız sorun kalmaz.
C7 hatası alan varsa pcye res atsın geçiyor bu petra yüzünden c7 veriyor login olurken pcye res atarsanız sorun kalmaz.
Serverin bugün faaliyete girme gibi bir durumu olabilirmi 😄 ???
server liste eklendigine göre olabilir 😊
bide belli olsa nen zaman gelicek diye daha güzel olucak 😊
beyler siz hangi türde char açıcaksınız
ben xbow// bard gibi düşünüyorum. soru:
ben xbow// bard gibi düşünüyorum. soru:
bende xbow bard düşünüyorum ^^
bende xbow bard düşünüyorum ^^
İşte budur 👍
warlock cleric
Oyuna girdiğimiz zaman pt kuralım privateleden birini oynıcaktım yeni server geldiği için vazgeçtim hemen 4 lü ptleri kuralım derim anında ben pre almıcamda ticket almayı düşünüyorum.
Ama lütfen hani 20 lv kadar kasılıp sonra da Sıkılmayın böyle yapacaksanız bence vaktinizi harcamayın boşa sağlam bir arkdaşlık kuralım
Ama lütfen hani 20 lv kadar kasılıp sonra da Sıkılmayın böyle yapacaksanız bence vaktinizi harcamayın boşa sağlam bir arkdaşlık kuralım
ben haftalıgı alınca işten..direk %150 exp veren 150silklik pre & devil & pet & dress alacam 😊 romede wizardıda satınca o parayıda saklayam 110 oldukdan sonra novalar düşmeye başlasın nova set dizerim diye planlıyorum 😊
ben haftalıgı alınca işten..direk %150 exp veren 150silklikpre & devil & pet & dress alacam 😊 romede wizardıda satınca o parayıda saklayam 110 oldukdan sonra novalar düşmeye başlasın nova set dizerim diye planlıyorum :)
anlamadım ben %150 veren preyi yanlış olmasın o soru:
yok 40 Lv altına yeni pre geldiya %150 exp&sp veriyor yanında bolca hediyeleride var 😊 sadece 40 altı kullanıyor
40 tan sonra hediyeler yok mu oluyor ve pre bitiyormu 1 ay geçmese bile. Yoksa 1 ay geçince mi hadeyeler yok oluyor. Hedyeler yok olmuyorsa iyi hemen 150 silk 🍺
39 Lv ve altı kullanabiliyor..o premiumun yanında belli hediyeler var..28 gün sonra süresi normal diger premiumlar gibi bitiyor ^^
tmm çok mütiş bişeymiş
B
burakoz542
⭐ 19y
new serverda güzel bir birliktelik kurmak dileğiyle ..
_
_ERTUGRUL_
⭐ 19y
warior / bard düşünüyorm. 💃
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap