Icerige atla
Extraloob

Yeni serwer Petra..

· 26 Yanıt · 3.0K görüntüleme
_
_OceaN_ OP ⭐ 17y
Rev6da Petra diye server eklenmiş ve şuan check gösteriyor..server listesinden bakıldıgındada Petra Check gözüküyor..Sanırım bugun serverlar kapanacak ve Petra hizmete girecek..

- Resim Silinmiş.
26 Yanıt
_
_OceaN_ OP ⭐ 17y
Bi char açıp kasmaya başlayacam ^^
T
The_White ⭐ 18y
eglenmeye gelıorum pm: BlacK_JacK bulusalım :D:D
_
_OceaN_ OP ⭐ 17y
olur extraloob guild kuracak oraya geçeriz..bugun olmazsa legend 5 plus ile gelecek ^^
C7 hatası alan varsa pcye res atsın geçiyor bu petra yüzünden c7 veriyor login olurken pcye res atarsanız sorun kalmaz.
E
Espionza ⭐ 18y
Serverin bugün faaliyete girme gibi bir durumu olabilirmi 😄 ???
_
_OceaN_ OP ⭐ 17y
server liste eklendigine göre olabilir 😊
_
_OceaN_ OP ⭐ 17y
bide belli olsa nen zaman gelicek diye daha güzel olucak 😊
F
F.B.I ⭐ 16y
beyler siz hangi türde char açıcaksınız
ben xbow// bard gibi düşünüyorum. soru:
_
_OceaN_ OP ⭐ 17y
bende xbow bard düşünüyorum ^^
E
Espionza ⭐ 18y
bende xbow bard düşünüyorum ^^

İşte budur 👍
K
Kakimoto ⭐ 16y
warlock cleric
F
F.B.I ⭐ 16y
Oyuna girdiğimiz zaman pt kuralım privateleden birini oynıcaktım yeni server geldiği için vazgeçtim hemen 4 lü ptleri kuralım derim anında ben pre almıcamda ticket almayı düşünüyorum.
Ama lütfen hani 20 lv kadar kasılıp sonra da Sıkılmayın böyle yapacaksanız bence vaktinizi harcamayın boşa sağlam bir arkdaşlık kuralım
_
_OceaN_ OP ⭐ 17y
ben haftalıgı alınca işten..direk %150 exp veren 150silklik pre & devil & pet & dress alacam 😊 romede wizardıda satınca o parayıda saklayam 110 oldukdan sonra novalar düşmeye başlasın nova set dizerim diye planlıyorum 😊
F
F.B.I ⭐ 16y
ben haftalıgı alınca işten..direk %150 exp veren 150silklikpre & devil & pet & dress alacam 😊 romede wizardıda satınca o parayıda saklayam 110 oldukdan sonra novalar düşmeye başlasın nova set dizerim diye planlıyorum :)

anlamadım ben %150 veren preyi yanlış olmasın o soru:
_
_OceaN_ OP ⭐ 17y
yok 40 Lv altına yeni pre geldiya %150 exp&sp veriyor yanında bolca hediyeleride var 😊 sadece 40 altı kullanıyor
F
F.B.I ⭐ 16y
40 tan sonra hediyeler yok mu oluyor ve pre bitiyormu 1 ay geçmese bile. Yoksa 1 ay geçince mi hadeyeler yok oluyor. Hedyeler yok olmuyorsa iyi hemen 150 silk 🍺
_
_OceaN_ OP ⭐ 17y
39 Lv ve altı kullanabiliyor..o premiumun yanında belli hediyeler var..28 gün sonra süresi normal diger premiumlar gibi bitiyor ^^
F
F.B.I ⭐ 16y
tmm çok mütiş bişeymiş
B
burakoz542 ⭐ 19y
new serverda güzel bir birliktelik kurmak dileğiyle ..
_
_ERTUGRUL_ ⭐ 19y
warior / bard düşünüyorm. 💃

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: