Icerige atla
Extraloob

Yeni Servere Girebilme(TEST SERVERİNE)

· 11 Yanıt · 1.9K görüntüleme
C
Co709 OP ⭐ 19y
Ewet arkadaslar yeni test serverine girme yontemini buldum buyrun bi tşk ederseniz sevinirim burdan proxifier programını indiriniz:
Arrow BİR TIX YETER
sonra programı kurun ve acın continue evaluation a tıklayın sol ust kosedeki çekiç işaretine tıklayın add tusuna basın address kısmına 76.26.49.80 yazın port kısmına 20458 yazın protocol u socks version 5 secin ok dein oyuna girin bu kadar.

Emeğe Saygı!!
11 Yanıt
H
HosenberG ⭐ 19y
bunları bende gördüm ama adamlar sadece ingilizce konusulan ve ing oynayan playerler icin acmıs bu serveri Confused
C
Co709 OP ⭐ 19y

bunları bende gördüm ama adamlar sadece ingilizce konusulan ve ing oynayan playerler icin acmıs bu serveri Confused

Sad Sad Sad Mad Mad Mad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
H
HosenberG ⭐ 19y
hatta adamlar türklerden bıktıkları icin böle bi sey yapmaya karar vermisler Mr. Green
C
Co709 OP ⭐ 19y

hatta adamlar türklerden bıktıkları icin böle bi sey yapmaya karar vermisler Mr. Green

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy bilmiyom kanka ben bi sitede buldum koydum siteye yararım olsun diye detective detective detective
C
Co709 OP ⭐ 19y

sen ko oynuyon mu abi yaw server lwl felan söyler misin?
H
HosenberG ⭐ 19y

oynuyodum 75 lvl asasımı banladılar bıraktım sro dada 2 dene 80 car yaptım geri dönecek gibiyim ko ya Mr. Green
C
Co709 OP ⭐ 19y

oynuyodum 75 lvl asasımı banladılar bıraktım sro dada 2 dene 80 car yaptım geri dönecek gibiyim ko ya Mr. Green

Aminnnn Very Happy gelirsen edenayada manese gell kasarızz beraberr Very Happy
F
Fireturkk ⭐ 18y
Bende oyunoyurm Kitabını bile yazabilirim a'dan z' ye kadar herseyi biliyorm:D

Bende Edena
+7 sh(smite hammer)
+7 doL(defans of lord)
+8 SheLL seT
+1 Uniq hp takı set (adlarını tek tek yzmıyım:D)
450k np
(nicK vermiYim :))
C
Co709 OP ⭐ 19y

Bende oyunoyurm Kitabını bile yazabilirim a'dan z' ye kadar herseyi biliyorm:D

Bende Edena
+7 sh(smite hammer)
+7 doL(defans of lord)
+8 SheLL seT
+1 Uniq hp takı set (adlarını tek tek yzmıyım:D)
450k np
(nicK vermiYim :))

sağol abi nick vermede ben edenada org um ve age lwl 46 Very Happy +8 lightningt staf nick: powerxman pm atabilirsin clanıma beklerim TheMaGe Very Happy .....
B
berkbal ⭐ 19y

lan K2network türkler sayesinde memnun oldu gavurlar iste gecim kaynagı biziz lan heriflerin Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: