var yada rev6 koyması lazımdı ? 😞
- Resim Silinmiş.
açıklamalardada yazmıyor
yeni server yok
· 12 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
ohhh malazgirt 3.5k olmuş 😆
PS: Bu gelmeyeceği anlamına gelmiyor.Malaz da da gelmedi açıklama falan anında açıldı 😉
PS: Bu gelmeyeceği anlamına gelmiyor.Malaz da da gelmedi açıklama falan anında açıldı 😉
gelmıyecek yenı server fealn beklemeyın sattığınız charların yerıne yenısını almaya bakın ☕
gelmıyecek yenı server fealn beklemeyın sattığınız charların yerıne yenısını almaya bakın ☕
Her an herşey olabilir ^^ Bu kadar emin olma 😉
D
DEATH_BODY
⭐ 17y
Bana kalırsada öyle malazgirtide geçtim heliosu hatırlayın Legend V updatesinde Hiçbirşey yoktu hiç bir yerde yazmöıyordu oyun bir açıldı Server gelmişti , şimdi kendi egomuz için onca bekleyen adamın keyfini kaçırmak ayıp.
Gelip gelmeyecegini oyun açılınca görürüz burda böyle keyif kaçırmanın manası ne anlamadım ??????????
Gelip gelmeyecegini oyun açılınca görürüz burda böyle keyif kaçırmanın manası ne anlamadım ??????????
Bana kalırsada öyle malazgirtide geçtim heliosu hatırlayın Legend V updatesinde Hiçbirşey yoktu hiç bir yerde yazmöıyordu oyun bir açıldı Server gelmişti , şimdi kendi egomuz için onca bekleyen adamın keyfini kaçırmak ayıp.
Tmm sakin no panic 😆
PS: Aynen öyle buda öle pat diye gelebilir ^^
Hadi hayırlısı.
var yada rev6 koyması lazımdı ? 😞
böle yazdım ben kesin yok demedim.
böle yazdım ben kesin yok demedim.
yeni server bence gelecek arapça dil eklendir malazgirt kapasite arttırıldı bunlar yeni server'ın birazdan ekleneceğine işarettir hazırlıklı olun 😎
yeni server bence gelecek arapça dil eklendir malazgirt kapasite arttırıldı bunlar yeni server'ın birazdan ekleneceğine işarettir hazırlıklı olun 8)
Aynen 🤝
Titan felan acıldığında'da böyle olmustu.Server acıldıkdan sonra yayınlandı Joymax'da 😄
Bncede gelicek yeni server
Bncede gelicek yeni server
.
J
Jack_Dawson
⭐ 17y
arkadaşlar server mart ayında dediler bu bakımda gelmesse haftaya %100 gelir 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Azagai2 | 1-99 Yeni Orta Emek Server 6 Mayıs 2022 Cuma Günü 21:00'da Açılıyor! Simya Yok ! Kuşak Yok ! Lycan Yok ! Rebirth Yok ! Kalıcı Server Yeni 1-99 Orta Emek Server Wolwes2.com 1 Mayıs Cumartesi 21:00'da Açılıyor. Simya Yok Kuşak Yok Kemer Yok Bk Muho Çelik Düşürmeli Server Yeni 1-99 Orta Emek Server Wolwes2.com 27 Ağustos Cuma 21:00'da Açılıyor. Simya Yok Kuşak Yok Kemer Yok Bk Muho Çelik Düşürmeli Server Yeni 1-99 Orta Emek Server 20.03.2021 Cumartesi Akşam Saat 21:00'da Açılıyor ! Simya Yok ! Kuşak Yok ! Kemer Yok ! Lycan Yok ! Evrim Yok ! Ronark2.com Yeni 1-99 Orta Emek Server 6 Eylül Cuma Günü 21:00'da Açılıyor. Simya Yok ! Kuşak Yok ! Lycan Yok ! Edit Yok ! TR Tipi