Icerige atla
Extraloob

yeni server yok

· 12 Yanıt · 1.6K görüntüleme
F
FaR_CRY OP ⭐ 17y
var yada rev6 koyması lazımdı ? 😞

- Resim Silinmiş.

açıklamalardada yazmıyor
12 Yanıt
R
RecLast ⭐ 18y
ohhh malazgirt 3.5k olmuş 😆

PS: Bu gelmeyeceği anlamına gelmiyor.Malaz da da gelmedi açıklama falan anında açıldı 😉
J
JeWilyn ⭐ 16y
gelmıyecek yenı server fealn beklemeyın sattığınız charların yerıne yenısını almaya bakın ☕
R
RecLast ⭐ 18y
gelmıyecek yenı server fealn beklemeyın sattığınız charların yerıne yenısını almaya bakın ☕

Her an herşey olabilir ^^ Bu kadar emin olma 😉
D
DEATH_BODY ⭐ 17y
Bana kalırsada öyle malazgirtide geçtim heliosu hatırlayın Legend V updatesinde Hiçbirşey yoktu hiç bir yerde yazmöıyordu oyun bir açıldı Server gelmişti , şimdi kendi egomuz için onca bekleyen adamın keyfini kaçırmak ayıp.
Gelip gelmeyecegini oyun açılınca görürüz burda böyle keyif kaçırmanın manası ne anlamadım ??????????
R
RecLast ⭐ 18y
Bana kalırsada öyle malazgirtide geçtim heliosu hatırlayın Legend V updatesinde Hiçbirşey yoktu hiç bir yerde yazmöıyordu oyun bir açıldı Server gelmişti , şimdi kendi egomuz için onca bekleyen adamın keyfini kaçırmak ayıp.
Gelip gelmeyecegini oyun açılınca görürüz burda böyle keyif kaçırmanın manası ne anlamadım ??????????

Tmm sakin no panic 😆

PS: Aynen öyle buda öle pat diye gelebilir ^^
Hadi hayırlısı.
F
FaR_CRY OP ⭐ 17y
var yada rev6 koyması lazımdı ? 😞

böle yazdım ben kesin yok demedim.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yeni server bence gelecek arapça dil eklendir malazgirt kapasite arttırıldı bunlar yeni server'ın birazdan ekleneceğine işarettir hazırlıklı olun 😎
R
RecLast ⭐ 18y
yeni server bence gelecek arapça dil eklendir malazgirt kapasite arttırıldı bunlar yeni server'ın birazdan ekleneceğine işarettir hazırlıklı olun 8)

Aynen 🤝
B
BaFiRa ⭐ 19y
Titan felan acıldığında'da böyle olmustu.Server acıldıkdan sonra yayınlandı Joymax'da 😄
Bncede gelicek yeni server
0
0sse.mp3 ⭐ 18y
.
J
arkadaşlar server mart ayında dediler bu bakımda gelmesse haftaya %100 gelir 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: