Icerige atla
Extraloob

Yeni Server Ne Zmn Gelir? Tahminleriniz ?

· 9 Yanıt · 1.1K görüntüleme
B
BaFiRa OP ⭐ 19y
Birçok arkadaşımızda benim gibi 110 Lv ile birlikte Yeni Server bekliyordu ama gelmedi sin: Her salı yeni server gelir heycanı ile bilgisayarı acmakdan bi hal oldum 😎

Siz değerli arkadaşlar İstatistikler doğrultusunda Yeni Server ne zaman gelir diyosunuz ?
9 Yanıt
G
gokogs ⭐ 17y
Çok yakında...(kimse bilemez tahminen 1 ayı bulur gecebilirde)
S
Sp4rr0w ⭐ 19y
Mal silkroad =) beginner premiumları getirdi serverları unuttu 😊 yani adam eski serverlerde zaten 1 -2 günde charı 40 yapar napacak beginner premiumu 😊 yeni server şart
B
BaFiRa OP ⭐ 19y
11 Nisandan önce yeni server gelicek diye korkuyodum 😊 Çünkü 11 Nisandan önce silkroada baslamıcaktım 11 Nisandan sonra baslıcaktım.Bi daha ki salıya 11 nisanı gecicez bile ama hala yeni server yok.İnş 1 ay içinde gelir.
E
11 Nisandan önce yeni server gelicek diye korkuyodum 😊 Çünkü 11 Nisandan önce silkroada baslamıcaktım 11 Nisandan sonra baslıcaktım.Bi daha ki salıya 11 nisanı gecicez bile ama hala yeni server yok.İnş 1 ay içinde gelir.

Şimdiden acc. açıp silk i pompala sen 😊
B
BaFiRa OP ⭐ 19y

Şimdiden acc. açıp silk i pompala sen :)

Zaten dün acc actım hemen 1k silk pompaladım makara: makara: Daha sonra bu baslığı actım 😗
E

Şimdiden acc. açıp silk i pompala sen :)

Zaten dün acc actım hemen 1k silk pompaladım makara: makara: Daha sonra bu baslığı actım 😗

hadi hayırlısı sana bir server kalmıs acılması gereken 😜
B
BaFiRa OP ⭐ 19y
Bir an önce acılır inşallah.
kasaga22
kasaga22 ⭐ 18y
Hiç Bilmiyorum 🤔

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: