Yeni Server Açılcak Ve çok kısa zamanda Gelicek diye arkadaşlardan duyum aldım Giya adında olucakmış Peki Kesin bir tarihte çıkıcapını bilen arkadaşlar varsa aramızda bu topic altında Tarıfıhını yazarak belırtirse çok güzel olur şimdiden yardımınız için tşkler.
Yeni Server !!!
· 9 Replies · 1.2K views 0 reading
9 Replies
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Henüz bir tarih açıklanmadı ismi gaiya değil gaia olucak.Yanlış yerde taşıyorum.
Senin arkadaslar JM'de çalısmıosa,yakın makın diyemez.Gİyada nerden cıktıysa 😄
Sabitlerdede var ztn .
Sabitlerdede var ztn .
zuha
event bittiği gun gaia açılır
P
POTATOHEAD
⭐ 18y
event bittiği gun gaia açılır
amma uzun sürdü bu event :evil:
evet ne zaman bitior
P
POTATOHEAD
⭐ 18y
evente giren kimse yok hala eventi bitirmediler. bitirselerde şu gaia acılsa
Yeni Server Açılcak Ve çok kısa zamanda Gelicek diye arkadaşlardan duyum aldım Giya adında olucakmış Peki Kesin bir tarihte çıkıcapını bilen arkadaşlar varsa aramızda bu topic altında Tarıfıhını yazarak belırtirse çok güzel olur şimdiden yardımınız için tşkler.
yemin ediyorum bayılazğım bizim bi arkadaş var hep soruyorum ne zmn açılcak hep haftaya diyor nerdeyse 1 yıl olucak 🍿 😁 😁
Log in to write a reply.
Log InBenzer Konular
Vatan2[ 55-120 Orta-Farm Server ] ?Server Açılış Tarihi 31 Ocak Cuma 21.00? Yeni Bosslar - Yeni Zindanlar - Yeni Kostüm,Binek,Başlık Ve Petler Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb.. Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb... Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb.. 2018 Yeni Açıldı 1-99 Tr Tipi Emek Server, Yeni pvp emek server açıldı