yeni server gelcek diyolar dogrumu
yeni server
· 16 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Zannetmiyorum Çünkü Geldi Geleceği Kadar daha Ne yeni serveri Bekliyorsunuz Anlamıyorum Sizi
hayır gelmicek.
ne bileyim ben öle düşünüyom geceden millet satmaya başladı carlarını menada sözde yeni server gelcek dediler bende ondan sordum kardeş
yok kardeşm .. Zaten Sronun sitesinde de öle bir eklenti gözükmüyor 🍺
Loras senn imze biraz ahlak dısı degil mi ?
İzin veriyolar mı kullanmana ??
İzin veriyolar mı kullanmana ??
haklı olabilirsin hacım ..
Modlardan veya Okan abiden uyarı gelirse degişirim 👍
Modlardan veya Okan abiden uyarı gelirse degişirim 👍
yok bence avatar saglam ^^^bieşy demezler^^
Degistirmissin Hayırlı olsun bence böylesi daha iyi (:
Degistirmissin Hayırlı olsun bence böylesi daha iyi (:
teşekkürler hacım summer1:
artık login ekranına server arama motoru koymaları lazım o kadar server var ki bulamıyorsunuz kendi serverınızı
[F New]Solo Gitarist
artık login ekranına server arama motoru koymaları lazım o kadar server var ki bulamıyorsunuz kendi serverınızı
+1965.
Zaten uzun bi süre gelmemesi lazım bence whiteangel
😁
Bir kere girince zaten kayıtlı kalıyor. Bence extra onun için updateye gerek yok.
Bir kere girince zaten kayıtlı kalıyor. Bence extra onun için updateye gerek yok.
Espriydi 😁 Kaldı ki Win7 ve Vista'da kalmıyor. En azından bende kalmıyordu
[F New]Solo Gitarist
Wax zaten şakasına demişti hacım 👋
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Vatan2[ 55-120 Orta-Farm Server ] ?Server Açılış Tarihi 31 Ocak Cuma 21.00? Yeni Bosslar - Yeni Zindanlar - Yeni Kostüm,Binek,Başlık Ve Petler Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb.. Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb... Server Azteca; Yeni Bir Server Yeni Bir Serüven =) Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb..