YENİ SERVER NE ZAMAN AÇILIR BİLGİSİ OLAN VARMI ? 😕
:!!&%&!
SRO ya yep yeni bir serverdan başlıcam bunun için en yakın zaman da ne zaman yenı server açılır bılgısı olan benı bılgılendırırse memnun olurum 😉 🙏
Şimdiden İlginiz ve yardımlarınız için Teşekkkurler.[/b] 😉
Yeni Server !!!
· 13 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
henüz herhangi bir bilgi yok yeni serv ile ilgili ^^
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
henüz herhangi bir bilgi yok yeni serv ile ilgili ^^
+9999
Olduğu gibi zaten öcelikle bütün extraloob ailesi sonra Tüm Türkiye sonra Tüm Dünya haberdar olacaktır 😉
Yeni server bence yaza kadar daha gelmez.(Benim fikrim bu)
Yeni serverler üst üste geldi,hazirana kadar da daha gelmez bence.
:S yeni server gelmesi lazım harbiden acil lazım
haziranda gelıcek..
Summer event ile birlikte gelicektir 😉
37 tane Server var bitanesinde yer bulamadın yenisinimi istiyosun 😁
Yeni server'a ihtiyaç yok,GM botlarını oyuna sokmazsa serverların hepsi populated olur emin olun.Bunu legend II geldiğinde fark etmiştim,serverlar 2 hafta populated kalmıştı ve hiç skillsiz attack yapan player yoktu.
gelir gelir... yeni server demek yeni premiumlu oyuncu demek, para kazanmak için daha çoook server getirirler, içinede yığarlar goldbotları 😉 millet premium alsın para kazansınlar, merak etmeyin daha çook server gelcek 😊
biz yeni server ın geliceğini zaten biliyoruz ne zaman geliceğini soruyoruz biz ^^
Yeni Server elbette GeLicek Ama Yakın Zmnda Gelmez.Tahminim yazın GeLir.Bende Yeni Serverin Acılmasını Sabırsızlıkla Bekliyorum
Hatırlarsınız Gecen sene Bu zmnlarda Yeni serverler acılıyodu hep en son Hera acıldı Ve ondan sonraki Server Gaia Aylar sonra acıldı.Bence Yazın Acarlar Yeni Serveri
Bende Bir an Önce Acılmasını istiyorum 😊
Hatırlarsınız Gecen sene Bu zmnlarda Yeni serverler acılıyodu hep en son Hera acıldı Ve ondan sonraki Server Gaia Aylar sonra acıldı.Bence Yazın Acarlar Yeni Serveri
Bende Bir an Önce Acılmasını istiyorum 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Vatan2[ 55-120 Orta-Farm Server ] ?Server Açılış Tarihi 31 Ocak Cuma 21.00? Yeni Bosslar - Yeni Zindanlar - Yeni Kostüm,Binek,Başlık Ve Petler Server Azteca; Yeni Bir Server Yeni Bir Serüven =) Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb.. Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb.. Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb..