Icerige atla
Extraloob

Yeni Playboy İçeride...

· 153 Yanıt · 17K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Tekrar merhabalar...

Bir diger Playboy seciminde bulusmaktayiz... Ilk secilen Playboy XEM isleri nedeniyle pasif kaldigindan,onun yanina bir diger Playboy u secme karari aldim... Aslinda bu kisi aklimda XEM den sonra gelen kisiydi... Ona hakettigi yeri vermek istiyordum... Ve bu kisi haddinden fazla hakediyordu uzun zamandir bu rutbeyi...Fazla uzatip meraklandirmayacagim... Topic 3 sayfa olsun aciklayacagim kim oldugunu... Hadiyin tahminleri alalim... Razz

EDIT...
Karar:

Evet... Geldik bir diger secimin sonucuna... Bu kisi uzun zamandir gozumde idi... Kisiligiyle karakteriyle beni cezbetmis muhtesem bir insan... Siteyi satacagini bile bilsem ona bu gorevi vermekte cekinmezdim... Cunku kisa zaman icinde yaptigi buyuk ve guzel islerle hakettigi merdivenleri teker teker tirmandi... Once Moderator sonra Global ve simdi de Playboy...Gercekten cok tesekkur ediyorum burada bizimle oldugun icin... Yeni Playboy...Gorevini en iyi sekilde idare edecegine eminim...

Yeni Playboy... JIGSAW...
153 Yanıt
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
Benmi Mr. Green Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y
jR_ olabilir. Ama sadece XXX mi acep XEM çok masumdu mesela. Mr. Green Playboy olunca nerdeyse bi kendi film çekmedi adamcağız.
_
_CaspeR_ ⭐ 19y

jR_ headbang2ft9

öle olsun ben olamazmıyım Sad

şaka şakaa bencede JR_
J
Jigsaw ⭐ 19y
Age oftan kalkamıyoruz ki ailecek. Mr. Green
L
jR tek atıom abi Mr. Green
M
jigsaw
P
Pennywise ⭐ 19y
jigsaw,mai-mai yada jR_ Wink
P
Pennywise ⭐ 19y
benü seç benü seç hmm Mr. Green
P
Pennywise ⭐ 19y

pennynin oldunu hayal ediyorumda Pennywise amma karisma durdu bea yeah penny4ever

yok ben gothic renk severim öyle pembeyle falan işim olmaz hehe Very Happy
P
Pennywise ⭐ 19y

pennynin oldunu hayal ediyorumda Pennywise amma karisma durdu bea yeah penny4ever

ama harbi güzel duruyomuş bea Very Happy
P
Pennywise ⭐ 19y
yavaştan yavaştan topic i 3 sayfa yapmaya çalış ama çaktırma ehehe go go go Exclamation Mr. Green
P
Pennywise ⭐ 19y

yavaştan yavaştan topic i 3 sayfa yapmaya çalış ama çaktırma ehehe go go go Exclamation Mr. Green

aklımdan gectiyse bea
neden caktırıyorsunki şimdi Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

yaparız yapmasınada 2 kişiyle olacak gibi değil yaw 1-2 kişi daha olsa çook rahat pompalarım ben bu topic i Very Happy
P
Pennywise ⭐ 19y

az kaldı az Mr. Green Mr. Green

jesuswan pls pm me Twisted Evil Twisted Evil

jesusman uyudu galiba boşuna uğraşıoz sanırsam Mr. Green
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bu potansiyel varken sende Batu herseyi yaparsin...

But ; Aztecs FTW,Garland Wars FTW,Jaguar Warrior FTW... Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y
Heyecan bastı yaf. Saat 3:10 Who's da Playboy? Mr. Green

Garland Wars.. extrabeer Yeomen derim.. Mr. Green
P
Pennywise ⭐ 19y

Bu potansiyel varken sende Batu herseyi yaparsin...

But ; Aztecs FTW,Garland Wars FTW,Jaguar Warrior FTW... Mr. Green

adam daha bugun ilk defa aztecle oynadı hemen aztec ftw,jaguar warior ftw oldu Mr. Green
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Onemli olan oynadigin her civilizationu begenebilmektir,FTW diyebilmektir... Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y
Sen de bugün Mafia imza avatarı yaptın 30 yıllık Corleone family üyesi kesildin. Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y

gorevime layık olmaya calısacagım beni sececegini biliyordum BaD_BoY sagol admincim extrabeer

Zuhaha gariban. Mr. Green Bi de sen seçilirmişin.. Harbi kim artık yawww?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: