Icerige atla
Extraloob

Yeni Petler hakkında

· 6 Yanıt · 1.5K görüntüleme
T
tyson2 OP ⭐ 16y
Merhaba yeni pet aldım fakat level kasmak haricinde binemiyorum çoğu kişi binebiliyor nasıl oluyor bu iş kimsede birşey söylemedi sanki sır. 😈
6 Yanıt
B
kardes sanırım duyumlarıma gore 10 silke her hafta eğer alıp binilebiliyormus oyle duydum. Yanlışta olabilir whiteangel
VVorThy
VVorThy ⭐ 19y
binmekte parayla bedava değil :)))) joymax kaşla göz arası haşırtt ediyor uyanık olun 😊 90 günlüğü 60 silk 7 günlüğü 10 silk paran varsa biniyon yoksa süs diye gezdir yanında artık kime hava atacaksan ):))çok saçma oldu bu iş herkes lw ine göre almalıydı bu yeni petleri onca silk veriyon 1 lw pet alıyosun birde onu kasayım diye uğraş,ha eski kurtu çevir derseniz herkes kurt kullanmıyorduki çevirsin summer7:
C
ya kardesim bu kurt neye ceviriliyor onu bilen varmi cok karisik kafam ya
D
DevilStone ⭐ 15y
aynen kurtu neye neyle çeviriyoruz silkroadın sitesinde

Arkadaşları Kazanma ve Çağırma?
Arkadaşlar 2 yolla kazanılabilir. :
1. Summon scrolls kullanarak- İsterseniz Eşya Mağazasından bir Fellow summon scroll satın alabilirsiniz.
2. Büyüyen hayvanları geliştirerek- Bir evcil hayvanınızı değiştirmek için, Potion of Evolution kullanarak kasabalardan birindeki bir Ahır NPC ile konuşun.

Summon Scrolls bildiğimiz köpek oluyor ama nasıl alıyoruz bir bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
B
en altta magic ve phy diye bişey war 130 silk onu alıp atcıya gidiosun 4. sıradaki yere tıklayıp petini ve o şeyi koyuyosun boyle diye biliyorum ben scared1

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: